Twitter Etkinlik Duyuru Başlığı
-
@Antimülakat hocam carsamba gunu yüksek katılım olursa hepsini yaparız insallah ama olmazsa gene öylece bakarsa insanlar uzaktan o zaman nolur bilmiyorum. Duyurabildiğimiz kadar duyuralım inşallah etkinliği bakın öğretmenler dün 60bin öğretmen ataması maliye bakanlığından diye yıktılar ortalığı yani susan bi tek biziz
-
Duyuru!!!
16 EYLÜL SAAT 19.30 İTİBARİ İLE GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLANININ GELMESİ ADINA ETKİNLİK YAPILACAKTIR... Diğer ilanlara da değinelim insallah -
BU AKSAM SAAT 19.30 İTİBARİ İLE GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI İLANININ GELMESİ ADINA ETKİNLİK YAPILACAKTIR
ETKİNLİK KURALLARİ1-) 2-3 dakikada bir twit ve bu arada olabildiğince RT yapılmalı(ÖNEMLİ)
2-) profil resminiz boş olmamali (spam algılanıyor)
3-) ilk 15 dakika görsel ve etiket yok 15 dakikadan sonra herkes etiket yapmalı ama herkes
4-) RT YAPİLMALİ -
TWİTTER ETKİNLİK DUYURUSU
Bugün saat 21.00'de GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI için Twitter da etkinlik yapılacaktır.
Duyumların arttığı bugünlerde etkinliklere katılmanızı rica ediyorum.
Lütfen etiket yapmanızı istiyorum. Etkinlik öncesi etiket yapılacak kişileri paylaşacağım.ETİKETSİZ PAYLASİM YAPMAYALİM BİR FAYDASİ YOK NE YAZİK Kİ
-
TWİTTER ETKİNLİK ETİKETLENMESİ GEREKENLER LİSTESİ
@NureddinNebati
@naci_agbal
@fuatoktay
@gokayotyam
@fazilkasap
@MAtillaKaya
@yavuzagiraliog
@faikoztrak
@medetyanik
@gibsosyalmedya
-
Hiçbir kural YOK. Sadece tek ricamız ETİKET VE RT .
-
@hayırlısı035 etiket nedir hocam ?
-
@politics06 hicam nasıl açıklacağımı bilemedim.@ listede bulunan ismini yapıştırmak
-
Etkinlik başladı.Tag şu: #Maliyeden3000GelirUzmanYrd
-
Bir tweet bile olsa katilalim arkadaslar
@NureddinNebati
@naci_agbal
@fuatoktay
@gokayotyam
@fazilkasap
@MAtillaKaya
@yavuzagiraliog
@faikoztrak
@medetyanik
@gibsosyalmedya
#Maliyeden3000GelirUzmanYrd
-
MAİL ETKİNLİĞİ (Arkadaşlar bu etkinliği es geçmeyin.)
GİB başkanı sn Bekir Bayrakdar’a mail etkinliği düzenlencektir.
Gönderilecek adres : bekirbayrakdar@gelirler.gov.tr
Gönderilecek metin :
" Sn Bekir Bayrakdar ;
Bizler İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu gençler olarak yaklaşık 17 aydır Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Gelir Uzman Yardımcısı ilanı beklemekteyiz. 2018 puanlarımızı kullanamamakla beraber 2019 KPSS sürecine girmiş bulunuyoruz. Enflasyonun düştüğü bu süreçte ekonomimiz iyiye giderken bunun işsizliğe de pozitif yansıyacağını umut ediyoruz. Sizlerden Hazine ve Maliye Bakanlığından vergi dairelerindeki boş kadrolar için kurum dışı 3000 Gelir Uzman Yardımcısı alımının yapılmasını talep ediyoruz. A grubu KPSS'den yüksek puanlar alıp, kurum sınavlarını hakkıyla geçen, sonra mülakatları kazanan; işe başladıktan sonra da uzmanlık sınavlarını veren bir gruptur. Kurum içinden uzman almak ve bunu bu yıl içinde yapmak çok bekleyen, yüksek puanlı ve çok çabalayan bizlerin emeğini dikkate almamaktır. Çok değerli devlet büyüğümüz olarak sizin bizi dikkate alacağınıza gönülden inanıyoruz. Ailelerimiz evde, bizler kütüphanede sizden gelecek mutlu bir ilan haberini bekliyoruz.
Saygılarımızla "
-
ÖNEMLİ —>Mailleri tarayıcı üzerinden gönderip YILDIZ eklemeliyiz ki spama düşmesin
Yıldız eklemek için —> yeni ileti göndere tıklayıp maili yazın sağ altta alt alta 3 nokta var tıklayıp etikete tıklayın orda yıldız ekleme var
Pc'den atıyorsanız eğer yine aynı şekilde3 nokta olan sekmede "Önem Derecesi" ni "Yüksek" olarak ayarlıyoruz. -
DUYURU
PAZARTESİ 21.00'de
Aile Bakanlığı için etkinlik yapılacaktır.
Bakanın bahsettiği gibi 2019 yılı
içerisinde 2321 sözleşmeli personel
alınacaktır ve biz bu 2321 kişiden GİH
ile olan kısmnı İİBF ye verilmesini
isteyecez
TAG ETKİNLİK saatinde belli olacaktır
-
ÖNEMLİ!
Son dönemlerde kurumiçi ilanlar/ilan söylentileri daha da ilerlemeden herkes yapılan organizasyonlara katılmalıdır,'ben olsam ne fark eder olmasam ne fark eder' diye düşünmeyin düzenlenen twitter etkinlikleri katılım sağlanırsa faydalı olacaktır.
Twitter hesabı açmak birkaç dakikanızı alır arkadaşlar, tweet atamıyorsanız da sadece rt de etkili olur, bu anlamda her a grubu öğrencisi bi twitter hesabı açmalı mümkün olanlar ikinci hesabı da açmalı(birini tarayıcıdan diğerini uygulamadan kullanabilir).Mümkün olduğunca çok tweet atılıp tag gündemde tutulmalı.(Twitter'ın izin verdiği kadar tweet atmanızı rica ediyoruz, hepimiz için)
Bir sonraki yüzlerce kişilik bir ilanda daha kurumiçi yazısını görmemek ve bir güz dönemini ilansız kapatmamak için tüm iibfliler birbirine destek olmalıdır!
-
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
DUYURUBU AKŞAM 21.00'de
Aile Bakanlığı için etkinlik yapılacaktır.
Bakanın bahsettiği gibi 2019 yılı
içerisinde 2321 sözleşmeli personel
alınacaktır ve biz bu 2321 kişiden GİH
ile olan kısmını İİBF'ye verilmesini
isteyeceğiz
TAG ETKİNLİK saatinde belli olacaktır
-
ETKİNLİK DUYURUSU
Perşembe günü SPONSORLU etkinliğimiz olacaktır. Tüm İİBF sorunlarını içerecektir. Hep beraber tam kadro etkinlikte olunmasını rica ediyorum.
-
İİBF GUY ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 10 Ekim Perşembe
20:00
Sponsor: kitapsec .comBu kadrolara gönül vermiş herkesi bu kritik zamanda elini taşın altına koymaya davet ediyorum.
Sağa sola bakmadan ben varım diyen bir gönül.
Geleceğin için Sende Katıl ..
Perşembe günü yapılacak olan bu etkinlikte;
Özellikle bazı durumların öne çıkarılması gerekmektedir.
Bunlar:
2018-2019 kpss puanlarının hiç kullanılamadığı,
En çok alım yapılan Guy'un bile 16 aydır ilanının gelmediği, Sayın Bakanın geldiğinden beri ilan vermediğidir.
İkinci bir husus;
Yapılacak olan bu etkinlikte kamu ve memur haber siteleri
yoğun bir şekilde etiket yapılacak bu konuyu haber yapmaları sağlanmalıdır.
Bu şekilde sesimizi daha geniş kitlelere duyurarak, baskıyı artırabiliriz.
Geçen sene gazete ilanından sonra bu yapılmıştı.
2018 GUY İlanı öncesi
Bir kaç haber örneği;
memurlar. net
mymemur .com .tr /maliye-bakanligi-2000-personel-alimi-icin-iibfliler-ilan-verdi-
memurlarahaber .com atama-bekleyen-iibfliler-gazeteye-ilan-verdi-19841.htm
turkiyegazetesi. com. tr/ yazarlar/ anlat-derdini-feridun-agabey-e
kamupersoneli. net atama-bekleyen-iibf-liler-gazeteye-ilan-verdilerl
(ALINTI TWEET: @Fatih__Gokturk) -
@Aslan-Reyiz hocam bana dm atmanız mümkün mü, size bi şey soracaktım ancak ben atamıyorum,siz başlatırsanız ben sorabilirim
-
Perşembe Akşamı Saat 20.00'de Sponsorlu Etkinlik Olacaktır.
Lütfen katılım gösterelim
-
ETKİNLİK İPTAL
Arkadaşlar etkinliği ülkemizde son günlerde yaşanan gelişmelerden dolayı ileri bir tarihe erteledik.
Bu akşam planlanan etkinlik yapılmayacaktır.Allah askerlerimizin ve ülkemizin yar ve yardımcısı olsun