RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Başarılı ( 4. Yedek) yazıyor. Yedekleri bugüne kadar almadılar diye bilşyorum. Asiller haklarından vazgeçecek de yedeğe sıra gelecek. Hiç sanmıyorum. Başka kurumda 1. Yedektim 1 yıldan fazla geçti üzerinden çağrılma durumu olmadı. Seçmeyecekleri adamlara ayıp olmasın diye yedek yazıp geçmişler
-
@milagros, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
Kurumda başkanın değişmesi alımlardaki usulü nasıl bir anda bu kadar değiştirebilir? İlanda açık açık ALES, yds ve mülakat puanlarının etki yüzdeleri yazıyor. Ne liste ne puan hiçbir şey yok. Bu nasıl bir hukuksuzluk, liyakatsizlik, şeffaflıktan uzaklık? Yazarsın asil ve yedek liste ile tek tek puanlarını; herkes mülakatta ne puan verildiğini görür. Mülakatta tüm soruları eksiksiz cevapladığım (ve mülakat Heyeti tarafından takdir edildiğim) halde, güvenlik soruşturmam olumlu olduğu halde nasıl yedek listeye dahi giremiyorum? Gerçi böyle bir kuruma zaten iyi ki girmemişim ama bu haksızlığı da yediremiyorum kendime. Bu kadar açıkça yapılamaz. Hakimlik alımlarındaki usulsüzlük başka kurumlara da yansımış, yazık.
Puanların liste olarak paylasılmaması usülsüzlüğün daniskası. Ama paylasırlarsa mülakstta 0 verdikleri adamlarls 100 verdikleri adamlar ortaya çıkar. Yazık, çok yazık gerçekten
-
@amaan yedek yazıyor. Ne fark eder ki. Sanki kim gelmeyecek
-
Bende de 4. yedek yazıyor. Acaba bu yedeklerin sıralaması genel sıralama mı yoksa kendi alanı içindeki sırası mı? Bilgisi olan var mı?
-
@zorkar kendi aralarında ki siralama. Genel siralama olsa atanirsin zaten
-
Hocam yani yedeklerin bölüm bakmaksızın sıralaması mı demek istedim.
-
@zorkar hayır hocam öyle birşey olacağını hiç sanmıyorum. Bölümünün yedek sıralaması o.
-
E e kasap
E çeliker
M e kızanlıkli
H f kavi
bu arkadaslar ulaştırma bakanlığında uzman yardimcisi sinavini kazanmışlar. Hayırlı olsun kendilerine. Ama ayni zaman da RTÜK listesinde de var. Acaba bizim girdiğimiz sınavda da RTÜK e atandilar mi ya da sınava girdiler mi. Eğer giripte kazanmışlarsa ve gelmeyeceklerse yedek olarak siranin bana gelmesi mümkün. Lütfen bilen birileri cevap yazsın. -
@jcb913 listeye nereden ulaştınız hocam?
-
@nasibinikolla ulaştırma bakanlığı sitesinde var hocam.
-
@jcb913 pardon yanlış anladım. Ben RTÜK listesini gördünüz zannettim.
-
@jcb913 ben H F Kavi'nin mülakata gelmediğini hatırlıyorum. Aynı saatlerde girmiştik.
-
@nasibinikolla yok hocam. O liste RTÜK pano da asiliyormus.
-
@zorkar hukuk uzman yardımcılığı mı acaba? Bende de 4. yedek yazıyor
-
@sahane, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@zorkar hukuk uzman yardımcılığı mı acaba? Bende de 4. yedek yazıyor
Yok hocam iletişim benim.
-
Yönetmeliğe aykırı bir şekilde süreci uzatıp durdular. Yemeği soğuk şekilde önümüze koydular. Elimizden de bir şey gelmiyor.
Sadece dua ediyorum, rabbim şu mülakat aşamasında insanlaın hakkını yiyen her kim varsa aday olsun yönetici olsun, hem bu dünyada hem ahirette Kahhar ismiyle cezalandırsın. İnsanların umutlarıyla oynayanların iki tarafta da yakaları bir araya gelmesin. Bu şaibeli sürece, şeffaf olmayan sonuç açıklama sistemine bakınca arkada neler döndüğü çok belli. En kötüsü de ülkede bu dğzene dur diyebilecek, ne yapıyorsun sen kardeşim diyerek sorgulayacak bir kurum/kuruluşun kalmaması. Ne diyelim yiyin efendiler yiyin!
-
Arkadaşlar üstte bir arkadaş güvenlik soruşturmam olumlu sonuçlandı demiş. Güvenlik soruşturmasının sonucunu öğrenebileceğimiz bir mecra var mı?
-
@bahar0725 kazandiniz mi. Güvenlik soruşturması formu gözükmüyor sitede. Asil olarak kazandıysaniz güvenlik soruşturması yapılmıs demektir.
-
Arkadaşlar başvuru için istenilen belgelerde Ortaöğrenim Belgesinin Onaylı Örneği istenmiş. Bunu nereden temin edeceğiz? Bir de ortaöğrenim ne alaka onu anlayamadım.
-
hazırlık okumayanlar göndermeyecek değil mi?