RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Yedekler de belge teslim edecekler mi?
-
@jcb913 panoda liste yok malesef
-
@sahane hayır onunla ilgili birşey belirtilmiyor. Önce asillerin işlemi yapılacak sonra gelmeyen ya da güvenlik soruşturmasından geçmeyen olursa yedekler çağrılacak.
-
@sahane yedeklere çok zor sıra gelir
-
@nasibinikolla, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
Arkadaşlar başvuru için istenilen belgelerde Ortaöğrenim Belgesinin Onaylı Örneği istenmiş. Bunu nereden temin edeceğiz? Bir de ortaöğrenim ne alaka onu anlayamadım.
Lisede hazırlık okuduysan 1 kademe ilerlemesi oluyor o yüzden isteniyor. Çok eski mezun değilsen e devleti kontrol et veya diplomanı getirmen yeterli olur diye düşünüyorum.
-
@jcb913, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@bahar0725 kazandiniz mi. Güvenlik soruşturması formu gözükmüyor sitede. Asil olarak kazandıysaniz güvenlik soruşturması yapılmıs demektir.
Hayır işte. Üstteki arkadaş kazanamamasına rağmen güvenlik soruşturmam olumlu sonuçlanmış yazmış. Bende yerleşemedim maalesef ama öğrenebiliyorsak nerden öğrenebilirz diye sordum. Yorumu buraya ekliyorum :
Kurumda başkanın değişmesi alımlardaki usulü nasıl bir anda bu kadar değiştirebilir? İlanda açık açık ALES, yds ve mülakat puanlarının etki yüzdeleri yazıyor. Ne liste ne puan hiçbir şey yok. Bu nasıl bir hukuksuzluk, liyakatsizlik, şeffaflıktan uzaklık? Yazarsın asil ve yedek liste ile tek tek puanlarını; herkes mülakatta ne puan verildiğini görür. Mülakatta tüm soruları eksiksiz cevapladığım (ve mülakat Heyeti tarafından takdir edildiğim) halde, güvenlik soruşturmam olumlu olduğu halde nasıl yedek listeye dahi giremiyorum? Gerçi böyle bir kuruma zaten iyi ki girmemişim ama bu haksızlığı da yediremiyorum kendime. Bu kadar açıkça yapılamaz. Hakimlik alımlarındaki usulsüzlük başka kurumlara da yansımış, yazık.
-
Arkadaşlar kaybeden arkadaşlar lütfen kendinizi üzmeyin.Sınav sonucunun ilanını ne kadar geciktirdi kleri ortada üstüne her yıl açıklanan puanlar da belli değil RTÜK gibi bir kurum yayık ayranı misali bişey olmuş anlayacağınız.Belki ilerde iyi ki kazanamadık dersiniz
-
@amaan biraz daha acar mısınız hocam. Neden kazanamadik diye sevinelim ki :)))))
-
@amaan tarif edemem üzüntümü ama yapacak bir şey olmadığının da farkındayım mülakat bu adam tipini beğenmedim der eler ne diyeceksin
-
@jcb913 fetoculer yada başka bilmem kimciler dolmuş olabilir onların referanslariyla girenler de ilerde sıkıntı yaşayabilir demek istiyorum . Bu kadar lakayt liyakatsiz yönetmeliğr aykırı bir süreci başka şekilde izah edemiyorun
-
Arkadaşlar tahmini ne zaman göreve başlanır bilgisi olan var mı, bir de Ankara dışından gelecek arkadaşlar nerelerde kalmayı düşünüyorlar; tavsiyelriniz nelerdir, yardımcı olursanız sevinirim.
-
@nilyan ben bugün gittim kuruma konuştum bizzat insan kaynakları ile. Evrakları aldıktan sonra (yani son tarih olan 21 mayıstan sonra) net olmamakla birlikte 20-25 gün iş günü içinde sonuçlandırılabilir dedi. Ama kesin bir bilgi olmadığının altını çizdiler... Kazanan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun.
-
@nasibinikolla teşekkür ederim, hayırlı olsun kazanan herkese.
-
@nasibinikolla ortaöğrenim belgesi verdiniz mi? teşekkürler.
-
@memursoru memleketten kargolattırıyorum hocam. Haftaya vereceğim inşallah...
-
Ortaöğretim belgesini sadece hazırlık okumuş kişiler verecek arkadaşlar.
-
Arkadaşlar acaba eve gelmesi gereken bir belge var mı kazandığımıza dair.
-
@tractacus evet kazandığınıza dair bir yazı gönderiliyor.
-
@jarhead Anladım hocam. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
-
Belgeleri teslim eden arkadaşlar tarafınıza bir takip numarası verildi mi acaba ?