RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@akorkmaz1910
13 Ocak 2018
19 Ocak 2019 -
@vamos yanlış bakmışım kusura bakma haklısınız
-
Basvuru sadece elden mi ben mi yanlış anladım?bir de 4 şubat mülakat tarihi baya net ilan vermişler hakikaten.
-
Pardon posta da varmış
-
@genclerbirlikli ben 86 ile çağrılmam diyordum nereden böyle bir kanıya vardınız öncesinde böyle mi olmuş?
-
@hegia-sophia 86 ile çok rahat çağrılırsınız merak etmeyin hocam. Tbmm yasama uzman yardımcılığı hukuk 70 yds şartıyla birlikte mülakat listesinde boş kontenjan kalmıştı. Burada yds 60 ama yine de çağrılırsınız
-
@öğrenci anladım hocam tcmb çok yüksek kapatmıştı ama sanki oradan hareketle burası da düşmez gibi gelmişti bana
-
@öğrenci Hocam, benim puan 92.14 iktisattan gelmez diye düşünüyorum. 3 kişi nedir ya! 6 kişi olsa hadi belki derdim. Boşuna da çalışmak istemiyorum. Önceki yıllarda giren arkadaşların tahminleri nedir? Geçen yıl iktisat için kaçtan kapatmıştı? Bir arkadaşımız geçen yıl sanırım 90 demişti ama hangi bölüm emin olamadım. Önceki yılların taban puanlarını bilen var mı?
-
@hegia-sophia Tcmb de pek yüksek kapatmadı hocam 4. gruptan başvurdunuz sanırım değil mi ? 84 ile ben çağrılmıştım sınava. Burası gelir ama rahat olun. Daha önce yorum yapmıstım galiba ,2 yıldır hukukcular bu kadrolara pek bakmıyor bakanlar da hakimliğe geçiş yapıyor
-
@bluephantom Hocam iktisat,uluslararası ilişkiler,kamu yönetimi,maliye gibi bölümlerde yorumlardan kacınmak lazım. İlan var sonuc yok. 2016 sonrası şampiyonlar ligi oldu artık. Yüksek kapatırsa şaşırmamak lazım.
-
@bluephantom Geçen yıl kamu yönetimi 86.6 ile kapatmıştı galiba benim puan 85.4'dü 1 puanla kaçırmıştım oradan hatırlıyorum.
-
@hegia-sophia hocam hukukculardan ydssi olan pek yok, büyük avantaj
-
Mgk dan sonra burası da 90 altı zor gibi
-
@sbf13 Hukuk düşer hocam diğer bölümleri bilmem de...
-
@öğrenci aynen iibf Bazında konusyorum valla siyasala gidecegimize Bi tasrada hukuk okusak ya da açıktan sosyoloji edebiyat falan okusak daha kolay merkez uzmanı olur musuz hayat yanlıs secimlerle yön bulamıyor!
-
@sbf13 Seçimlerimiz mi yanlış yoksa coğrafya mı yanlış bilemiyorum hocam
-
Bu MGK listesinde zaten 7 tane maliyeci var 5 tane daha gelirse tamam 89 falan belki
-
En son alımdaki mülakata hak kazananlar listesi... Merak edenler için...
https://www.rtuk.gov.tr/assets/Galeri/Haberler/uzman-yardimciligi-sinavi.pdf
-
@ersagun Yine aynı şekilde dört misli mi mülakata çağırılacak?
-
İktisat icin tahmin düzeltmesi 93 un altına inmez..