RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
İşletmeden mgkda kaldık mülakata da acaba burada kalabilir miyiz, burada istediği puan türüm (p24) 90 puan hiç umudum yok ama hayırlısı. Ah keşke p26 olsaydı.
-
@akademili Ben 94-95 diyorum.
-
@akademili 92,65 puanim benim ben de 95 diyorum cok acik ve net hic umudum yok. Yds 70 isteseymis iyiydi
-
Şurda kendi aramızda sıralamaya girsek zaten 12 kişiyi buluruz kurumu hiç beklemeye gerek kalmaz
-
@akademili yapalım o zaman
-
Ulen p19 türkiye on küsürüncüsüyüm 2016 dan 85 yds puanım var sırf 2017 2018 değil diye sınava giremiyorum. Çıldırıcam. Adamlar 2017,2018 in 60 puanını bizden üstün görüyor. Ösym denen kurumu, üniversitedeki arş. görevlilerini illa her sene yds sınavına girip zengin mi edelim. El insaf be!
-
@akorkmaz1910 başlıyorum o halde p14- 92.34
-
Pardon arkadaşlar yannlış görmüşüm heralde 2016 da varmış iyi ya yoksa çok üzülürdüm.
-
@giordanobruno çok sevindim be senin adına yeminle
-
@akademili
İKTİSAT P14
akorkmaz1910 - 95,31
akademili - 92,34 -
@akademili 2017 nin ilanına bakmışım :Dyanlışlıkla
-
@akademili hocam maliye kacla kapatır sizce
-
@giordanobruno hocam sevindim adınıza. gecen yıl da ben sizin gibi basvuramamştım yds 2015 sayılmadığı için 91 puanla simdi ydsyi yeniledik ama puan düştü sansımıza valla Mgk dan sonra 90 altına düşmez dedim ama bu alan olunca biraz işler değişiyor insallah düşer
-
@sbf13 hocam sizin puan kaçtı?
-
Kurum nasıl acaba geçen seneki sayfaları okudum ama kazanıp giden bir daha foruma girip hiçbir şey yazmamış
-
@sbf13 hocam bence 89-90 bandı kapatır.
-
@vorgheizer 87 hocam
-
@hegia-sophia önceki hesabımın bilgilerini kaybettiğim için yeni hesap açtım size cevap verebilmek için. Kurumla ilgili ne merak ediyorsunuz yardımcı olmaya çalışayım? Ben kurumdan memnunum genel olarak ama memnun olmayan sürekli halinden şikayet edenlerde var o yüzden siz ne öğrenmek isterseniz ona göre yazayım dedim.
-
@vamos hukukçularda 2017 de 28.nin puanı 81miş. Bu yıl 80 kişi çağrılacak bence şansınız yüksek. Yds si olan hukukçu sayısı az.
-
@10711453 hocam genel bilgi verebilir misiniz öncelikle biraz. İş yükü, özlük hakları, iş tatmini... anlamında