RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Cimer üzerinden konu ile ilgili bir kayıt oluşturdum. Kurumun adaylardan gelecek taleplere kayıtsız kalacağını düşünmüyorum, sizler de kayıt oluşturabilirsiniz arkadaşlar,
-
bu kurumda aklı başında birileri yokmu.
basvuruda bos bıraktığın alanları sonradan düzeltemiyorsun.basvuru kabul edilip basvuru formunun çıktısı geliyor. formun sonunda 'soruları cevapsız bırakanların talepleri dikkate alınmayacaktır' yazıyor.ona göre basvuruyu yapın.
daha bir de edevlet mezun belgesini kabul edip etmeyeceği belli değil. -
@piko bu konu hakkında kurumla görüşen var mı ?
-
Başvuru formunu renkli almaya gerek var mi fotograf renkli ciksin diye ?
-
Arkadaşlar her kurumda diploma şartı aynı yazar fakat gönderilen Aslıgibidir fotokopisi de her zaman geçerlidir..
-
@akademili Düzeltme arkadaşlar..Asligibidirin fotokopisi gecersizmiş biraz önce aradılar..
-
Aaa öyle saçmalık mı olur ya, ben asli gibidir göndermiştim (zaten geçerli olmadığı hiç bir yere rastlamamistim şimdiye kadar) öyle dediler diye hatırlıyorum zaten. Pazartesi arayıp ulaşayim ben de
-
@nano Noterlige bile asli gibidir ile başvuru geçerli oluyor.
-
Okuldan asli gibidir kabul mü arkadaslar ?
-
@akademili hocam dediğiniz üniversiteden alınan, diplomanın fotokopisine yapılan asli gibidir onayı değil damgalı ve ıslak imzalı, onun fotokopisi değil?
-
@nano zaten ya noterden asli gibidir
gönderin ya aslini yollayin ya da bizzat asli ile fotokopisiyle başvurun denmis -
@nano form ciktisini renkli mi gönderdiniz
-
siyah beyaz gönderdim.
-
@brzezinski hocam kvkk da sadece kurumca onaylanmış örneği veya asli yazdığı halde E-devlet mezuniyet belgesi bile geçerli olarak kabul edilmişti aradığımızda.
-
@nano hocam ondan önce de birçok kurum böyle yapmisti sürekli arayan olunca burasi da olur belki
-
Pazartesi günü ben de bir arayacagim, insallah artık.
-
Anladığıma göre okul tarafından verilen aslı gibidir belgesi kabul ediliyor fakat fotokopisi kabul edilmiyor . doğru mudur ?
-
@nacht ben sordum, aynen söylediğiniz gibi dediler hocam
-
Kurumla görüştüm, e-devlet üzerinden alınan belgenin kabul edilmeme nedeni olarak YÖK ile RTÜK arasında protokol olmadığı için belgelerin doğrulama işlemini yapamadıkları söylendi. Bu sebeple sadece, diplomanın noter, üniversite veya RTÜK onaylı aslı gibidirleri kabul ediliyor. Bilginize arkadaşlar,
-
Teşekkürler arkadaşalar.