RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
İlan tez vakitte gelir inşallah
-
Şu alana kastığım kadar İngilizce kassa idim şimdiye atanırdım yarışmacı arkadaşa başarılar diliyorum ve gidiyorum
-
Sınav protokolü 20 Kasımda hazırlanmıştı onay bekliyordu kurumdaki bir arkadaş söylemişti. lafı çıktığına göre onaylanmış demektir ve ilanın eli kulağındadır. Bildiğim kadarıyla geçen alımdan farklı olarak iibf den sadece iktisat, maliye ve işletmeden alım olacak son durumda bir değişiklik olmadıysa. Diğer fakültelerden hukuk, mühendislik ve iletişimde var. Ayrıntılar ilan gelince resmileşir herkese başarılar.
-
@zeuscuk Kamu yönetimi bölümünden alım olmayacak mı yani ?
-
@öğrenci sınav protokolünde iibfden bölümler olarak yazdıklarım varmış. Ben bu bilgileri 1 ay önce öğrendim o zamandan bu zamana değişmiş olabilir kesin bilgiler ilan gelince belli olacak.
-
@zeuscuk Geçen yıl kamu yönetimi de vardı hocam 1 puanla kaçırmıştım mülakatı, umarım bu yıl da olur.
-
Umarım hayırlısı olur herkesi için.
-
@squirtel, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@akademili maliye kaçla kapatmış geçen yıl hocam bilginiz varmı
87 küsür
-
@zeuscuk Uluslararası ilişkiler olmaması üzdü. Neyse kısmet her şey.
-
@alageyik08 Geçen yıl hem kamu hem de uluslararası ilişkiler vardı hocam ben bu yıl da olacağını umuyorum. Zaten az kişi alıyorlar bir de böyle iki bölümü elemezler umarım.
-
@öğrenci Hayırlısı olsun diyorum hocam. İnşallah açarlar ama yine de. Kısmet dediğim gibi.
-
Yds yok diye üzülüyordum ki benim işletme puanım da yokmuş haha. Girecek arkadaşlara başarılar.
-
@felix-felicis üzülme dostum işletme puanı olanında ingilizcesi yok. Kosgeb i bekliycez artık
-
@felix-felicis yav şu forum da olmasa güleceğimiz yok
-
http:// www. nkariyer. com /haber/ilanlar/2018/12/23/radyo-ve-televizyon-ust-kurulu-baskanligi-60-ust-kurul-uzman-yardimcisi-alacak şaka mı bu iktisat 3 e düşmüş ahahah
-
Ve uluslararası ilişkiler yok. Hayırlısı olsun napalım.
-
Yahu anlamıyorum hepi topu 2-3 tane kamu yönetimi alıyorlardı bu sene onu da almamışlar. Valla hayret. Hadi hazine almıyor kamu yönetimi mezunlarını da Rtük niye böyle bir uygulama yaptı ki!
-
İlanı nette buldum ama kurumun sayfasında bulamadım ilginç..
-
@öğrenci halbuki bilmiyorlar ki kamucular hukukçulardan daha iyi hukuk yapıyor..
-
@akademili Ankara'da siyasal okumayı taşrada hukuk okumaya tercih edenleri pişman ettiler hocam ne diyeyim. Ne garip ve saçma bir döneme denk geldik böyle.