RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Hukuktan geçmiş yıllarda mülakata giren var ise neler sordular acaba?
-
@bigane hukuktan giren bir arkadaşa " 6112 sayılı kanunda geçen yaptırımları ve bu yaptırımlara karşı yapılabilecek işlemler" tarzı bir soru sorulmuş.
-
@bigane genel idare hukuku bilgisi, kurumun anayasada geçen özellikleri, kurumun görevleri vs diye duydum. Bu arada bazen mülakatta okuduğunuz kitaplarla ilgili falan da soru gelebiliyo aklınızda olsun
-
Dün basvuru yaptım 366.kişiydim ama forumda hiç ses yok resmen
-
@sbf13 elden teslim ettiniz mi belgeleri?
-
Hukuktan basvurdum, iadeli taahhutlu gonderdim pttden bugun
-
@kuheylan Diplomayı nasıl yaptınız hocam? Noterden mi hallettiniz yoksa aslını mı yolladınız?
-
@akorkmaz1910 yok hocam sadece sistemden basvurdum
-
Arkadaşlar, RTÜK insan kaynakları telefonu yok mu ya da santral? Şikayet hattında başka bir şey bulamadım. Bu diplamanın aslını yolladıktan sonra bize nasıl teslim edecekler halen anlamadım? Otomatik mi yoksa biz tekrardan isteyecek miyiz?
-
@bluephantom 297 53 28 hocam
-
E-devlet mezuniyet belgesi olmuyormuş
-
@nano hocam üniversite tarafından yapılmış aslı gibidir belgesi olur mu ?
-
Olur demişlerdi sanırım, ama isterseniz yine de sorun ben onu göndereceğim.
-
Noter de mi kabul edilmiyor ?
-
@brzezinski noter onaylı olursa kabul ediliyor.
-
@nano Hocam e-devlet belgesi olmadığını kurumdan mı teyit ettiniz acaba ? Normalde her kurum kabul ediyor çünkü, tamamen eş değer bir belge hüvviyetinde bildiğiniz üzere. Yok eğer kabul edilmiyorsa cidden çok saçma, dijital dönüşümün iyice önem kazandığı bu günlerde teknoloji ile içli dışlı bir kurumun bunu göz ardı etmesi enteresan olur bence.
-
@nairu24 Kuruma sordum ben bana e-devlet kabul edilmiyor dediler
-
Ya e devlet dedigin devletin getirdigi sistem. Fakat Devletin kurumlari bunu tanimiyor , kabul etmiyor böyle bi saçmalık olabilir mi hayret bi sey ya
-
@nacht o oluyo, ben öyle vermiştim zamanında.
-
Diger ust kurullar diplomanin fotokopisini veya e-devlet ciktisini kabul etmislerdi hemen. Burda neden sorun cikiyor hic anlamadim.