RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@akademili Ben de ona bakıyorum şimdi ne kurum sayfasında ne de resmi gazete'de mevcut
-
Sadece 3 iktisatçı
-
@ankaragüçlü 92 ile giremiycez peh be..
-
İşletme sadece 2 kişi kaç katı aday çağırılacakmış yazmıyor sanırım?
-
@akademili valla 3 kişi olması bütün tahminleri alt üst etti
-
@officialsecret 4 katı yani 8 kişi ahdjaks
-
@officialsecret alım sayısının 4 katı hocam
-
Şimdi 95 puanın altindakiler yerine alamayacak.
-
3 kişi nedir ya 6 dan yukarı cıkar mı diye beklerken yarıy düştü. ️
-
Eylül başında Tcmb ve Kvkk 'na 80'le, rekabete 90.5 la girdik. Gittikçe puanların düşmesi gerekirken alım rakamları sayesinde çıta giderek yükseliyor geçmiş olsun gitti gül gibi ilan rakamlar buysa
-
Dalga geçer gibi ilan geliyor yahu, bari sınava 10 katı kadar falan adam çağırsalar alım sayısı az olsa da sınav görürdü millet.
-
@fg94 70 yds ile 60 yds epey fark ettiriyor puanları hocam.
-
Rtük'ten emekli olanların yerine alıyorlar herhalde bu kadar az kişiyi...
-
@öğrenci mgk d 60 yds isteyerek görece daha yüksek bi sayı çağırıyor bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum
-
Başvuru için Antalya'ya mezuniyet belgemi almaya gidecektim , 3 kişi olunca vazgeçtim. Üzdü
-
@fg94 Orada puan türü fazla hocam yds hiç etki yapmayabilir gibi geliyor bana
-
Dgs ye sıkı hazırlanıp hukuka geçmek şart oldu yok arkadaş böyle ilanlarla a grubu bir yere varmaz.
-
Kpssp4:86 Yds:66,25 ile şansım var mı bilemedim. Hukuk için sayı yazıldığı gibi 20 ise fazlaymış. Fakat iki yılın (2017-2018) puanlarının geçerli olması barajı fazla düşürmez sanırım.
-
@rootofallevil onu ben de düşünüyorum da o bölümden mezun oldugumuz da orası da a grubu gibi olacak
-
@öğrenci hukuk kontenjanından a grubu alımlarına başvururuz hiç değilse, olmadı zaten her yıl hakim-savcı alımı yapılıyor illaki birinde kazanırız