RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@bluephantom anladım hocam eyvallah. Bana ne ptt den nede rtük ten geldiler. Endişelenmeye başladım şimdi.
-
@ahmet-tahsin Hocam, benim yukarıdaki cevabımı okursanız heyecanınız kalmaz. İlla evinize gelmeleri gerekmiyor. Muhtardan, kayıtlardan hatta telefonla bile yapılabiliyor. Dert etmeyin. Zaten halen vakit var. Belki de uğrarlar.
-
@bluephantom eyvallah hocam şimdi biraz rahatladım ama sonuç gelene kadar bu endişe gitmeyecek. Sayıştaydan da ses seda yok. Umarım bir sıkıntı yoktur.
-
@ahmet-tahsin Geçtiniz mi sayıstay sınavını?
-
Beni telefonla aradılar arkadaşlar. Eve gelme gibi bir durum olmadı. Telefonla arayıp adresimi teyit ettiler o kadar.
-
@bluephantom evet hocam. Güvenlik soruşturması formu verdik ama mülakat tarihi daha belli değil.
-
@ahmet-tahsin Tebrikler. Umarım iyi bir mülakat sonucu alırsınız. Sayıştay'ın maaşı düşük olmasına rağmen neden tercih ediyorsunuz?
-
@bluephantom sağolun hocam. Nasıl düşük anlamadım. Sayıştay maaşı merkezi uzmanlıklardan çok daha yüksek hocam. Yoksa sizin bildiğiniz bişey mi var. Ben öyle biliyorum
-
Beni de arayan soran yok..Bu arada sayıştay 1400 lira kadar fazla maaş alıyor.
-
@ahmet-tahsin @Akademili Merkez uzman yardımcılığından mı 1400 fazla? Başlangıç maaşı mı? Ben 4500 lira diye biliyorum değil mi? Yalnız Denetçi olunca birdenbire arttığı söyleniyor
-
@bluephantom yok hocam şuan merkez uzmanı yardımcısı 5600 maas alıyor, sayiştayda 7000 felan
-
Arkadaşlar daha önce mülakata giren varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Elinizde herhangi bi not varsa özelden gönderebilir veya buraya atabilirseniz çok hayır duası alırsınız.
-
@bluephantom hocam başlangıç için hepsi aynı. Yeterlilikten sonra sayıştay biraz daha fazla
-
@akademili Denetçi uzman yardımcısı mı 7000 alıyor yoksa denetçi mi ?
-
@öğrenci denetçi.
-
@akademili Hocam ben denetçi yardımcısının maaşını kastetmiştim. Denetçi 7 bin alıyorsa bu kanımca az. Denetçi yardımcısı 7 bin alıyorsa bir dahaki sınava ben de hazırlanayım.
-
@bluephantom düzelteyim bende tam bilmiyormuşum , denetçi yardımcısı 5.600 ,denetçi ise 8.700 alıyormuş.
-
@akademili Düşük hocam. O kadar alan istiyor. Zor sınavlar yapıyor ama verdiği ücret belli. Ben de zamanında araştırmıştım. Düşük diye hiç uğraşmamıştım. Şimdi teyit ettiğimiz iyi oldu. Teşekkürler
-
Denetçi olana kadar uzman yardimcisi maaşı biraz sabir işi yeterlilige kadar
-
Arkadaşlar rtük için güvenlik soruşturması yapılıyormuş. Az önce başka bir kurum için emniyeti aradığımda rtük içinde güvenlik soruşturması yapıldığını söylediler haberiniz yok.