RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Şimdi rtük ten mail geldi bana iptale dair
-
@snickers hocam sayıştay olsa kesin sayıştayı tercih ederim onun dışında ki 5 kuruma rtükü tercih ederim. Siz rekabeti kazandınız mı ve rtüke demi gireceksiniz
-
@snickers sayıştay da süreç uzun hocam. 22 şubatta kadar belge istediler. Üç beş aydan önce bitmez gibi çünkü soruşturma ve ev ziyaretleri varmış
-
@ahmet-tahsin yok hocam rekabet olmadı ama sayıştay rekabet tercihim olsaydı ben rekabeti secerdim o manada söylemiştim.
-
@ahmet-tahsin hocam biz rtuk grubu olarak bu işte sizi destekliyoruz. inşallah başarı ile sonuçlanır
-
-
@snickers bu iş derken hocam hangi sayıştay mı yoksa rtük mü
-
@ahmet-tahsin Ben sanayide destekliyorum hocam
-
@ahmet-tahsin hocam sayıtayda kalbim tamamen sizinle kalanlarda hakkımızda hayırlısı olsun
-
@akademili hocam ben geçen hafta rtük için mgk dan da elendim. Sayıştay hariç diğer kurumlara tercih ederim onu. Uzun süredir bu rtükü bekliyorum. Kendimi çok şartlandırdım.
-
@ahmet-tahsin ne diyim kardeşim o zaman idealler ve gerçekler var..İnşallah senin idealin gerçeğin olur..
-
@snickers sağolun hocam. Onu kazansam bu kurumlardan elimi eteğimi çekeceğim. Boşuna her listeye girip insanları engellemek çok kötü
-
@akademili eyvallah hocam sağolsın
-
arkadaşlar dün rtük mülakatına girmemiştim ancak az önce eve rtük güvenlik soruşturması için polisler geldi. Muhtemelen kazanan arkadaşlar hemen başlatılacak bilginize.
-
@hegia-sophia Mülakatlar ertelendi hocam
-
@hegia-sophia hocam polisler gelip kapidan size mi soru sorup gittiler? Neler sordular acaba merak ettim.
-
@vorgheizer gerçekten mi hocam ne zamana ertelendi mail adresim silindi acaba mail mi attılar?
-
@uzmanavukat adresimi teyit ettiler hocam başka yere atandığımı mülakata katılmayacağımı söyledim biz yine de yazınızı yazacağız dediler başka bir şey konuşulmadı.
-
@hegia-sophia tesekkurler hocam. Hayirli olsun size de, tebrikler.
-
@uzmanavukat teşekkür ederim hocam sağ olun. Mülakatlar ne zamana ertelendi acaba? Olmadı arayıp kurumu bilgilendirmeye çalışacağım TEKRAR.