RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Been
-
Ben de varım
-
Arkadaşlar o halde saat 15.00 da aşağıda ki yazı ile başkan beye ulaşıyoruz.Etiketleri doğru yapmaya özen gösterelim.Twitterı olan arkadaşlarımızdan da rica edelim katılım az olmasın.
Saygıdeğer Başkanım; Uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarını merakla bekliyoruz.Önce ki yıllarda 1 haftada açıklanan sonuçlar bu yıl neredeyse 1 aya yaklaştı ve açıklanmadı.Sürecin hızlandırılması için desteklerinizi bekliyoruz.Teşekkürler..
#Rtük @ebekirsahin @rtukkurumsal -
@jcb913 PTT sınav sonucu açıklandıktan sonra gvs yapıyor ancak halen haber yok( 90 iş günü oldu). @Akademili Beni de sayın hocam. Ancak ellerinde bir şey olmadığından etkisi olmayadabilir.
-
Tam 1 ay oldu bence 1 ay yazalım
-
#RtükaMülakatsonuçları tag nasıl
-
@akademili hocam yeni fark ettim yazdığınızı ben varım
-
Ben de varım
-
Evet cunku #rtük altinda bir suru paylasim var o yuzden #rtukmulakat gibi bir sey olabilir
-
YENİ YAZI ; Etkinlik Saati :15.00
Saygıdeğer Başkanım; Uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarını merakla bekliyoruz.Önce ki yıllarda 1 haftada açıklanan sonuçlar bu yıl tam 1 ay oldu ve halen açıklanmadı.Sürecin hızlandırılması için desteklerinizi bekliyoruz.Teşekkürler..
@ebekirsahin @rtukkurumsal #RTÜK #RtükMülakatSonuçları -
Destek verelim arkadaşlarım.
-
@akademili hocam metin 160 karaktere sığmıyor.
-
Ben baskani etiketledim sadece
-
@norules Saygıdeğer Başkanım; Uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarını merakla bekliyoruz.Önceki yıllarda 1 haftada açıklanan sonuçlar bu yıl tam 1 ay oldu hala açıklanmadı.Sürecin hızlandırılması için desteklerinizi bekliyoruz.Teşekkürler
@ebekirsahin @rtukkurumsal #RtükaMülakatsonuçları
Böyle yazınca oluyor hocam -
Haydi yazalim arkadaşlar
-
Yazdım hocam sağ olun sadece 3 Tweet var yüklenelim
-
Bende iki tane görünüyor hashtagler mi farklı
-
@blumpyfyne #Rtük hastagini koymadım ben 3 var şu an
-
Saygıdeğer Başkanım; Uzman yardımcılığı mülakat sonuçlarını merakla bekliyoruz.Önceki yıllarda 1 haftada açıklanan sonuçlar bu yıl tam 1 ay oldu hala açıklanmadı.Sürecin hızlandırılması için desteklerinizi bekliyoruz.Teşekkürler
@ebekirsahin @rtukkurumsal #RtükMülakatsonuçları -
Tamam simdi 3 oldu