RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Yakında kurumu kapatacaklar bu hızla gündem olmaya devam ederse, 1 haftadır google a kurumun adını yazınca bi sürü haber çıkıyo
-
Arkadaşlar neye nasıl çalışacagız ?
-
@akademili bölüm ne hocam
-
@ahmet-tahsin iktisat hocam
-
@akademili hocam benimde iktisat kendi bölümümüz ve rtük mevzuatı yeterli gibi. Yds puanınız nasıl hocam yüksek mi
-
@ahmet-tahsin hocam RTÜK mevzuatı çok kabarık geldi bana,sadece kanunlara bakmak yeterli olur mu acaba. Yds puanım 85 üstü hocam.
-
6112nin 34_40 maddelerini herkes okumalı bence. İktisat maliye tarzı bölümler için de 41 ve 42.maddeler çok önemli
-
Başvurmamıştım, listedeki arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@akademili valla hocam yapacak bişey yok baktığımız kadar bakacağız. Yds niz iyiymiş benim düşük en çokta ondan korkuyorum
-
@ahmet-tahsin hayırlısı olsun hocam, çalışalım bakalım..
-
@akademili aynen hocam hayırlısı.
-
Hukuk bölümünden girenler nelere çalışmalı 6112 sayılı kanun dışında? Mülakat tecrübesi olanlar bildiklerini paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler
-
@milagros @10711453, içinde söyledi: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@bigane genel idare hukuku bilgisi, kurumun anayasada geçen özellikleri, kurumun görevleri vs diye duydum. Bu arada bazen mülakatta okuduğunuz kitaplarla ilgili falan da soru gelebiliyo aklınızda olsun
-
@ahmet-tahsin @Akademili Arkadaşlar, ben de listedeyim iktisat alanından. Nereye çalışmamız gerekecek. RTÜK'ün bir sürü mevzuat ve yönetmeliği var. Hangisi daha önemli sizce? Bir de Ankara'da konaklamam gerkecek. Sizin önerileriniz var mı?
-
@bluephantom başkent öğretmen evi var hocam orda konaklayabilirsiniz.
-
@ahmet-tahsin Bilkent'te mi hocam? Yakın mı?
-
@bluephantom yok hocam Bahçelievler de. Ama bilkent e ulaşmak sıkıntı olmaz. Metroya beş dk. Ordan aşti ye 10-15 dk. Aştiden bilkente 20 dk.. Bir saat fazlası ile ordan bilkente gitmek için yeter.
-
@ahmet-tahsin Hocam Bİlkent'e RTÜK'ün içine bırakmıyorlar Aşti-'den bildiğim kadarıyla. Başvuruya gittiğimde Bilkent metro istasyonundan sonra tekrardan otobüse binmem gerekmişti.
-
@bluephantom hocam aştiden bindim ben hemen dibinde indim ben. Belgeleri götürdüğüm zaman
-
@bluephantom kuruma çok yakın mesafede konaklayabileceğiniz bi yer pek yok sanırım. Bilkent otel var ama ordan da yije dolmuşla birkaç dakika yolculuk yapmak durumunda olabilirsiniz. Bilkent metrosundan sonra taksiyle kuruma gelmek 15 tl falan tutuyo ya da 111 nolu otobüsle geçebilirsiniz