RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@bluephantom psikoloji hocam benim de. Realite boyutunu dusundugumde maas olarak yüzümü guldurur elbette ama yine de giderleri de dusunmek lazim. Beni durduran mesleki idealler..
-
@blumpyfyne Hocam, tabi ki gelir profili insanlara göre farklılaşır. Bence 5500 lira günümüzde yetersiz. İşyeri de kuş uçmaz kervan geçmez yerde. Kariyer olarak da pek bir numara sunmuyor ve her şeyden öte ben iktisat ve finans yönünde bir taraflara gelmek istediğimden benim için pek cazip değil açıkçası. Sadece adı var RTÜK diye. Kariyer olarak da size pek bir yol açmaz. Eskisi gibi son derece nitelikli insanlar yok maalesef.
-
@bluephantom hukukçular açısından da mesleki körelme söz konusu muymuş acaba:/
-
@milagros Ona bir şey diyemem hocam. Benim konuştuğum arkadaş iktisat çıkışlıydı. Tahminim iktisat kadar harcamazlar zira RTÜK malumunuz birebir hukuk üzerine. Hatta avukatlarının zamanında iyi olduğunu okumuştum.
-
@bluephantom tabi kişinin harcamalarina göre degisir ama ankara gibi bir yerde ekstra masraflar cikabiliyor. Umarım hakkimizda hayirlisi olur.
-
Kızılay’dan RTÜK’e nasıl gidilir, ne kadar sürer bilen var mı?
-
@milagros hocam kizilaydan bilkente dogrudan metroyla gidiyoruz, orda inip 110 ve 111 numarali otobuslerden biriyle geliyoruz.
-
Mulakat 3 dakika surmedi, bende formalite mulakat izlenimi uyandirdi.
-
benim ki sanırım 1.5 dakika sürdü
-
Önceki senelerde yarım saat sürüyordu mülakatlar. Kim var mülakatlarda? Başkan giriyor mu?
-
Bu kadar kisa surduyse sorular ne yondeydi arkadaslar? Yani alan konulari mi yoksa kisisel bilgiler uzerine miydi?
-
@falcon9 inanamıyorum, demek ki hakimlik mülakatları gibi formaliteden yapıyorlar
-
@falcon9 Hocam ne sordular, bu kadar kısa sürede kendinizi tanıtamazsınız bile
-
Ciddi ciddi 2 dk mi sürdü ?....! Eğer öyle ise boş yere gitmeyelim..
-
Kendimi tanıtmam 2 dakikadan uzun sürer
-
-
Giren arkadaşlar konuyu biraz daha açarlarsa sevinirim..Komisyon, alan sorusu var mıydı vs..2 dakika da ne konuşulmuş olabilir ki.
-
@bluephantom hayır o kadar mevzuat yonetmelikle uğraşıyorum kaç gündür..Lanet olsun.Boş yere emek.
-
@akademili Hocam ben kimsenin moralini bozmak için söylemedim ama yeni gelen başkan ve kadrosu malum partinin militanı dendi bana. Eski başkan ve kadrosu da malum partidendi ama tatlı su levreği kıvamındaydılar. Yani niteliğe bir nebze önem veriyorlardı. Şimdikiler gözüne kan sıçramış tarzda profillermiş. Kendilerinden olmayanlara da tahammülleri yokmuş.
-
Kendini tanitma fasli yoktu bende, benden onceki arkadasta da yoktu. Zoraki 3 tane alan sorusu sordular, dinlerken baskan telefonla oynuyordu.komisyondaki 5 kisiden 1 tanesi soylediklerimi deger vererek dinledi, 1i yarim yamalak dinledi. Zaten ogleden onceki gruptaki 10 kisiden 4u gelmisti mulakata. İzlenimlerim bu kadar yardimci olur umarim.