RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@jcb913 hocam valla ben ne zaman arasam aynı şeyi söylediler. İK daki görevlilere de hak vermek lazım onlar da komisyondan gelecek haberi bekliyorlar. Az kaldı sabrettik bu kadar, sonu selamet olsun hepimiz için.
-
@mert06 evet hocam ben aradigimda da pek bilgi vermediler sadece sorusturmanin devam ettigini söylüyorlardi sure bile vermediler bana. Umarim dediginiz dogrudur da bir an once hayirlisiyla aciklanir
-
@milagros ben de oyle bildigim icin cok mantiksiz geliyor aciklanmamasi. Hic anlamadim gercekten.
-
Bugün de açıklanmayacakmış ,Başkan Bey şehir dışına çıkmış.Pazartesine kaldı dendi..
-
@akademili hocam o zaman soruşturma filan bitmiştir. Peki neden başkan bekleniyor. İmza mi atmadi acaba
-
@akademili pazartesi garantiyse bekleriz 2 gun daha sorun degil. Yeter ki aciklanacagi tarih belli olsun ya.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@akademili listede varmıymıssınız hocam onuda ögrendiniz mi ?
-
@kara eğer söylüyorlarsa arayıp öğreniriz ama sanmıyorum sabır taşı olduk uç gün daha bekleriz artık
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Telefondan kazanıp kazanmadığını öğrenmek mi. Yok böyle bir dünya bence :))))
-
@akademili Neden bu kadar parladinız birden oysa cok basit bir soru sordum biz ögrenemedik sizin öğrendiginiz bilgileri .Üslup adabi da iyi biliriz siz merak etmeyin
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@akademili Etkinlik yapalım,etkinlik yapalım kollektif hareket edelim diyip twit atmayarak mı uğraşmış oldunuz acaba? Siz bu muhabbete girmeden ben twiti atmıştım .Sürekli bi yerden bilgi aldım diyerek ortada gezmenizde pek tabii normal karşılanacak bir durum değil . Bu kurumda ne zaman ne olacağı belli değil diyerekte yazılar yazmanızı da normal karşılamıyorum .
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@akademili paylaşımınız için teşekkür ederim ben telefonla aradığımda da sürecin bitişinin yakın olduğu yolunda bilgi verilmişti
-
Bugün bastıralım arkadaşlar ilan edecekleri yok yoksa!
-
@amaan günaydın herkese. Katılıyorum size. Madem liste hazır baskı yaparsak hemen açıklayabilirler. Bekleyecekleri birşey kalmadi.
-
Bugün biter inşallah
-
Nasil baski yapacagiz hocam arayarak mi?