RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Mebla fena değil ama dolar cinsinden 900 dolar civarında bir maaşa çalışmak gerçekten üzücü.
-
@akorkmaz1910 b seviye 78 TL. C 35-40 arası bir şeydir. A seviyede 100 110 arası.
-
istatistik kaç puanla kapatır fikri olan var mı acaba
-
@akorkmaz1910 benim henüz dil tazminatım yok ama sanırım bilen bi arkadaş cevaplamış
-
Kamu kurumlarında dil tazminatı yok denecek kadar az
-
Mühendislik için puanlar kaça kadar düşer arkadaşlar? Tahmini olan var mı
-
C seviyesi için şu an 32 lira
-
Puan tahmini yapmak zor. Geçen sene maliye 87 ye düşmüş ama bu sene düşer mi belli olmaz. 89 la tereddütteyim.
Kurum hızlı neyseki bu noktada. Haftaya acıklarlar listeyi. -
Mühendislere sorulan sorularda mevzuata ilişkin soru geliyor mu acaba?
-
Arkadaşlar Rekabet Kurumu'nu kazanıp, RTÜK' e de başvuran arkadaşlar varsa başvurularını geri çekerlerse başka arkadaşlara da sıra gelebilir.
-
toplam başvuru sayısı kaç bilen birisi var mı?
-
Arkadaşlar kimlerin mülakata girmeye hak kazandığı belli olmuş, Allah yardımcınız olsun.
bağlantı metni -
Baya hızlılar hak kazananlara hayırlı olsun
-
Sabah başvurumu geri cekmek için aradım ancak telefonları bi türlü acmadılar. Boş yere hakka girdik adamlar yüzünden
-
@akorkmaz1910 hangi alan hocam
-
maliyeden mülakata kalıp başka kurumu kazanan var mı?
-
@ahmet-tahsin iktisat
-
@akorkmaz1910 gelmicen mi hocam mülakata. Ben ilk sırada girmişim avantaj olur mu. Zaten mgk da elendim az önce
-
@akorkmaz1910 en azından ugrastin hocam ,tebrik ederim listedesin ama mülakata gelmeyerek işi halledebiliriz
-
RTÜK Başkanı İlhan Yerlikaya istifa etmiş arkadaşlar. Bizim için ne hızlı bir gün. Başım döndü