BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@seligman16 işletme, ancak @mrnobody 'in söylediği gibi puan sıralaması olacak hocam..
-
@mrnobody Hocam iktisat 1 maliye 1 işletme 1 değil mi?
-
@seligman16 yok dostum üç kişilik bi ilan bu. Üç bölüm var işletme maliye ve iktisat. Ama bölüm bölüm ayırmamışlar. Yani tamamı maliyecide olabilir işletmecide. Puna göre çağırcaklar.
-
@mrnobody anladım hocam hayırlısı artık
-
P34'ten tercih yapan yok mu yahu !
-
@mrnobody hocam o kadar düşmez. 100 alan bile işsiz.
-
@mrnobody Benim de 89.17 bölüm işletme arkadaşlar yüksek kapatacağı şimdiden belli öldü gibi
-
Ankaradaki 3 kişilik yds siz kadroya başvuranların puanları: 93.8, 93.1, 91.8, 91.2, 90.8, 90.3, 89.1, 89.1. sık sık yazıyorumki gözümüzün önünde dursun. Maşallah herkes de buraya başvurmuş
-
3 bölüm değil de 2 bölüm olsa 89-90 bandına düşerdi belki.
-
@ottovbismarck p34 87.15 ve yds 85 ile mali işlere başvurdum.
-
@simón-bolívar dostum sen puanını yazdırmadın sanki
-
@mrnobody bu puanları nerden görüyorsunuz hocam ?
-
@araskar hocam arkadaşlar söylüyor bende derliyorum. Bi kaç sayfa gerilerde konuşuldu hep.
-
@mrnobody Anladım hocam ben işkur sitesinde görünüyor sandım çalışmanız için teşekkürler
-
@cyberthought p34 94 ile doğalgaz ihracata başvurdum hocam inşallah size de gelir bana da
-
@mrnobody 4 katı mi mülakata kalacak 5 miydi ?İnş puanima düşer ya dua ediyoruz sadece
-
@aroma ben dört katı diye biliyordum ama arkdaşlar beş katı demişti. Şimdi ilana baktım da göremedim. Sizin puan kaç hocam?
-
@mrnobody yazmıştım daha önce hocam 90.85
-
@aroma o sizmiydiniz pardon valla bende ümidimi yitirmeye başladım hocam herkes buraya başvurmuş
-
@mrnobody gerek yok hocam benim düşük, öylesine başvurdum.