BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@yesilcay uzman yardımcılığı için başvurdum. sizinki avukalık mı? evet galiba pek hukukçu yazmıyor. mülakatlarla ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilseydik keşke
-
@mrnobody evet bence bu ihtimal olabilir hocam onu demek istedim
-
@uzmanavukat Evet ben avukatlık için mülakata çağrıldım. Henüz ben de hiç mülakatlar, süreç ve kurum hakkında bilgi edinemedim birşey öğrenirsem sizinle de paylaşırım.
-
kurumda çalışan tanıdığı olan kimse yok mu ? maaş, özlük hakki, ikramiye hakkında net bilgimiz olurdu.
ben de Aksaray'a başvurdum yds de istiyordu 7 kişi kalmış mülakata 63 le kapattı sadece 7 kişi başvurmuş şayet 4 katı cagriliyorsa , 2 kişilik uzman yardımcılığı alımı merkez gelmez diye 87 kusurle başvurdum ilk sıradayım
-
@akademili Kardeş benim 93 küsürdü ben de Adana'ya başvurdum
-
@yesilcay merkez avukatlik mi? kacla kapatti ogrenebilir miyim acaba? Ben de ayni sekilde birsey ogrenirsem paylasirim mutlaka sizinle.
-
@giordanobruno tanıdığım yok ama facede birisi 6500 TL maaş alıyorlar yazmış
-
Arkadaslar öncelikliler listesi var bi de bunlar bizim başvurduğumuz kontenjana dahil mi yoksa onlar için ayrı bi kontenjan açılıyor bilgisi olan var mı?
-
@mrnobody 90.98
-
@north-remembers eyvallah hocam takip edeceğim süreci.
-
@mrnobody umutsuz vaka olsam da belki şans neden olmasın ben de takipteyim
-
@north-remembers ender 0.5 le kacrdim yedek olayını ondan sordum yedek de varmış takip edelim derim
-
@north-remembers sizdemi aynı yere başvurdunuz. Durduk yere rakip edindiniz şimdi
-
@aroma hocam eminmisiniz. Yedek olayı mülakattan sonrası için değilmi?
-
@mrnobody yedek olayı nasıl olcak bilgi. Yok yedek oluyor denildi daha önce sordün sayfadan birileri öyle yazmsti
-
Asil kazanan ve yedek kazanan anlamında demiştim
-
@issiz-0 evet vardı da bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim.
-
@apachi listede ki 1.kişi sensin o zaman hocam. Bileydim Ankara ya basvururdum.Gelmez diye buraya başvurdum
-
@mrnobody yok hocam p13 Doğalgaz ihracat başkanlığı Ankara için başvurmuştum ben kadro 2 kişilik 10 kişi var nihai listede. Bir rakip eksildi
-
Adana, Aksaray gibi YDS isteyen taşra kadroları gerçekten de çok düşük kapatmış 60'larda... Çok ilginç...