Güncel maliye konu anlatım kitabı önerisi
-
@uruk-hai birini secmem lazım ikisini birden almak istemiyorum
-
@iibf7 eğer vergi için başka kitabınız yoksa akadro yu alın ama 50 lira edecek bir kitap değil.
-
@müspetmenfi ben de var sanıyordum hocam düzeltme için teşekkür ederim.
-
@uruk-hai Vergi kaynağım var o halde el kitabını alayım ben.
-
@iibf7 inceledim. bazı eksiklikler var. ama işe yaramaz değil.
-
Analiz maliye nasıl arkadaşlar?
-
@Simón-Bolívar teşekkürler
-
şu an güncel olarak maliyenin el kitabı, a kadro ve üstad-ı maliye mi var sadece? bu kitapları alıp okuyanlar var mı?
-
@simón-bolívar a kadro kısa ve net bi kitap. Okurken biraz sıkabilir ama hızlı tekrar ve net bilgiler için bayağı iyi.
-
Arkadaşlar ben her iki kitabı da inceledim ve maliyenin el kitabını aldım biraz çalıştım ve çok beğendim öneririm. Kitaptaki yazıların puntoları normalden biraz daha küçük bundan dolayı kitap küçük ama oldukça kaliteli ve bence bir eksiği yok.
-
Analiz Maliye’yi öneririm. İki defa okudum sadece. Test çözmedim. Ayrıca TVS’ye de çalışmadım. 29 doğru yaptım. Çalışsam daha iyi olurdu.
-
@adolf-stalin yeni baskısı çıktı mı?
-
@iibf7 vergi hukuku-tvs kısmı nasıl kitabın?
-
@beveridge-eğrisi yeni baskısını aldınız mı hocam?
-
@simón-bolívar yeni baski. Ama 50 lira bence cok kitaba. ben 40 a almistim dersaneden.
-
Dotasyon maliye alın tavsiyemdir
-
@Simón-Bolívar Tvs- Vergi hukuku kitapta 60 sayfa anlatılmış henüz çalışmadığım için yorum yapmam yanlış olur. Maliyeden 35 doğru yapmış biri olarak öneririm.Üstune bir de Optimus+ 4t çıkmış çözün yeterli.
-
@simón-bolívar onu bilmiyorum
-
Merhaba arkadaşlar lider yayınlarının yeni baskı konu anlatımıyla çalışanınız yada inceleyeniniz varmı? Tavsiye edermisiniz?
-
Mehmet zakir erin düşünüyorum