2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
-
Arkadaşlar kurumu aradım 2017 KPSS puanı ile başvuru yapabilirsiniz. İsteyen kurumu arayıp teyit edebilir ilana yazılmamış ama
-
kaçla kapatır?
-
@sfcb19 dostum böyle birşey varsa eğer kendi adıma çok sevindim ve eminim sevinenler vardır.
-
@simón-bolívar, içinde söyledi: 2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
kaçla kapatır?
Geçen sene 90 civarı kapattığını hatırlıyorum. Bu sene değişik bir yıl. Kimse birbirini düşünmüyor neredeyse. Yine yüksek kapatır bence. İçişleri Kontrolörlük ilanını az bir farkla kaçırdım. Bu biraz daha zor bir meslek ve turne süresi de fazla diye biliyorum ama ihtiyatlı davranarak yine 92 93 bandında kapanacığını düşünüyorum.
Bu arada kaçla kapatırsa kapatsın, mülakata girip girememem de önemli değil benim için. Nasipten öteye geçilmiyor. Bunun mülakatına giremem belki ama daha iyi bir kurumu kazanırım yani pek takmam öyle şeyleri ama arkadaşlara bir şey demek istiyorum;
Büyük bir ilim insanının büyük bir lafı vardır " Muvaffak olmak için çok bilmek gerekmez, iyi niyet kafidir" diye. Başarmak, yani muvaffak olmak isteyen arkadaşlardan ricam niyetlerini temiz tutmaları. Lütfen keyfi olarak ve gitmeyeceğinizi bile bile bir ilana başvuru yapmayın. Kendim için demiyorum. Benim bura olmaz başka bir yer olur. Daha önce Guydan elenip Kaymakam olan var yani bir şekilde nasibim gelir elbet ama kötü niyetle davranıp muvaffak olan var mıdır? Bilemiyorum.
-
Talep görmedi mi acaba ilan çok sessiz kalmış?
-
@aroma başvurması çok meşakatliymiş hocam bir baktımda
-
@maxmin başvuru öyle ama 6 ay denetim olursa zor benim için
-
Buralarin sessiz olduguna bakmayin bugun basvurmaya gittim 98 ler 97 ler 95 ler havada ucusuyor dedi memur. 92 ile umudum yok acikcasi
-
@gökyeleli puanlari alanlarin hicbiri orada kalmayacak ama ne diyeyim onlar da hakli issizlik zor. Tek kizdigim icisleri kontrolorlugune evrak teslim etmeye 20 kisi gitmemis. Bu 20 kisi bizim hakkimiza girdi. Yine il göcte 150 kisi basvurup para yatirmamis. Ben calismayacam diye 94 puanla basvurmadim ilgoce mesela. Ne diyeyim bu kadar mi vicdansizsiniz.
-
Ben açıkcası 93 den asagı kapatacağını zannetmiyorum .puanı olan arkadaşlar maalesef heryere başvuruyorlar.ama çoğu kurumda kalmayacak .böyle giderse 90 dan asagı sınav mülakat çok zor görür.
-
@tysbyno-hi valla hocam 90 in altinda puanim yok simdiye kadar ilanlardan sadce il göç geliyordu. Ona da ben basvurmadim. 90 in altini gectim 93 un altini goren yok.
-
@gökyeleli bende aynı durumdayım maalesef .süreçlar çok fazla uzuyor artık .allah yardımcımız olsun
-
@gökyeleli içişleri bakanlığı başvuruları için bir düzenleme yapmalı bence geçen senede dernek denetçiliği için birçok kişi evrak teslim etmemişti sınırdan kaçırmıştık yazık günah gerçekten
-
2017 puanı geçerli mi acaba
-
@jm-keynes cevabı yukarda mevcut.
-
Güvenlik soruşturması formu tek sayfaya sığmıyor sorun olur mu ? Başvuran arkadaşlar yardımcı olabilir mi
-
@gazi3 Yok hocam sorun olmuyor. Ben de öyle götürdüm.
-
@bir-i̇ki teşekkürler hocam sağolun
-
Elyazısıyla özgeçmiş nasıl olacak ? Resmi nereye yapıştıracağız ?
-
89.9 la basvurmadim hata mi yaptım sizce?