2018 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör İlanı
-
2017 puanı ile listeye giren var mı arkadaşlar
-
89.1 ile gelmedi. Bize sabır düştü bu alımdan da
-
89.63 e gelmedi kaçka kapattı acaba
-
vay be. helal olsun. gene aldık boynumuzun ölçüsünü. zaten hiç umudum yoktu ama ne bileyim üzülüyor insan. neye isyan edeceğimi bilmiyorum. ilk 100 e giremediğim için mi? p48 puanımla 600. sıradayım. on binlerce kişinin girdiği bir sınavda bu sıralamanın iyi olması gerekiyor normalde. ama 20 tane ilandan sadece 1 tane il göç uzman yardımcılığına girebildim. yazıklar olsun bana.
-
@hahamas yazıklar olsun sınav sonuçlarını geç açıklayan bekleten hantal bürokrasiye aynı duyguları içişleri stajyer kont. yaşadım ama kendime kızmadım senlik bir durum yok çünkü bu kadar yüksek kapatmaması gerekir kurumların umarım emeğinin karşılığı alırsın
-
umarım başvuranların hepsi gider ki sanmıyorum çoğu gitmeyecek mülakata 91,056 giremedik hayırlısı
-
95,87 ile başvurdum olumsuz geldi
Var mı başka bu durumda olan? -
@sosyaladalet belgelerde eksiklik vardır belki
-
@madman belgelerde eksiklik olsa başvuruyu elden yaptığımda belirtilirdi diye düşünüyorum
-
Aradan o kadar kişi çekildi rekabet kurumu mgk kvkk kaymakamlık kamu denetçiliği hiç mi etkilemedi puanları bu nasıl iş ya
-
@rootofallevil bence cekilmedi kardeş bakma l
-
Liste nasıl açıklanmayan kurumlar şeffaflıktan tamamen uzak
-
@sosyaladalet Transkriptinizde hukuk dersi olmadığı için de olabilir. Herhangi bir hukuk dersi almadınız mı?
-
@mbu hayır hocam Kamu Yönetimi mezunuyum çok hukuk dersi vardı transkriptimde.
Ama 2017 puanlarını kabul etmemişler galiba -
91.8 ile gelmezdiye başvurmadım. Kaç ile kapattığını çok merak ediyorum
-
92.43 ile geldi bana da yalniz kontrolor bir ustadla konustum bekarlar için güzel meslek dedi ancak evlilik düşünüyorsan uzak dur dedi. Hayırlısı bakalim.
-
@gökyeleli hocam maas durumlari nedir. Bu turnelerin maddi olarak faydasi oluyor muymus?
-
@desertiger MESLEK TANITIMI var hocam merak ediyosanız eğer.
-
@desertiger devlet 100 lira gecelik yatak parasi veriyormus. Kalacagin yeri sen ayarliyormussun izmire gidersen 120 lira ufak bir ile gidersen 70 liraya yer bulabilirmissin.
-
@desertiger yol giderinin tamamı kalacak yerin 100 lirası karşılanıyor günlük de 67 lira harcırah veriliyor. O 67 lira da illaki harcanıyor, pek maddi getirisi yok yani turnelerin.