TİKA UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV İLANI 2019
-
@öğrenci Yds 75 hocam. E-Yds de İstanbul'da kontenjanı doldurmuş. Sizin bir fikriniz var mı? Nasıl girebilirim Yds dengi bir sınava?
-
@bluephantom e yds'ye ankara'da girin hocam yer varsa.. Yds denkliği toefl ,ielts gibi sınavlarda var ama o sınavlar ciddi anlamda pahalandı.
-
İlan Dpb'den kaldırılmış mı arkadaşlar bulamadım.. Acaba değişiklik flan mı olcak
-
@öğrenci Hocam, Ankara'da var da hem 240 lira olmuş ücret hem de İstanbul'dan geleceğim. Yani masraf çok fazla
-
@bluephantom 200 liraydı en son 240 mı olmuş eyvah eyvah.. Hocam en az maliyetlisi bu yine de .. Diğer sınavlar dolar üzerinden ücretleri..
-
@öğrenci Hocam, değmez gibime geliyor. Hem o kadar masraf hem o notu alıp alamayacağım hem de mülakatta elenmeyeceğimin garantisi yok.
-
@bluephantom Aynen öyle hocam.. Ben de yeni 80 aldım şöyle rahat kafayla 3 ay çalışıp 90+ alıp dışişleri sınavına girmek istiyorum ama nasip olmadı bir türlü.
-
@bluephantom hocam mülakata kalacak puanınız varsa kesinlikle o masrafa sıkıntıya değer. Bende de aynı şekilde c yds var, p14 87.6 gelmeme ihtimali %95:)
O yüzden e YDS ye girmeyecem ama puanim 90 91 üstü olsaydi ben kesinlikle denerdim. -
@bluephantom Puan durumu nasıl bu arada?
-
@öğrenci @sdinc94 92.14 hocam.
-
@bluephantom Ankara'da e-yds'yi denemekte fayda var hocam o halde..
-
İlan linki var mı
-
Bir de kurumun çalışma koşulları hakkında bilgi sahibi olan var mı? Yurt dışı imkanı, maaş vs?
-
P14 89 küsür ama gelmez sanırım, 1 kişi nedir arkadaş inanılır gibi değil.
-
@bluephantom pte academic var. ücretleri bilmiyorum. sonuçları hemen açıklanıyor.
-
Hayırlı olsun efendim. TİKA, bölüm bazlı alım ilanıyla bir kez daha kalitesini ortaya koymuştur. P34 puanı kaça kadar düşer merak ediyorum. Fikri olup burada paylaşmak isteyenleri dinlemek isteriz.
-
@fkoseli maas konusunda bilgim yok ancak yurt dışı görev icabı sıklıkla gönderiyor, ama bildiğim kadariyla genellikle afrika ülkeleri, tabi dönemsel olarak değişebilir, arkadaşım orada en son banglades ondan önce somali, tunus gibi ülkelere gitmisti.
-
@simón-bolívar Onun geçerliliği var mı hocam?
-
@cagii anladığım kadarıyla sürekli görev kadroları değil yurt dışılar, 2-3 yıllık gibi
-
@cagii evet özellikle afrika açılımı sebebiyle Tika ve Dışişleri'nin Afrika ülkelerindeki ofis sayıları artıyor. Göreve yeni başlayanlar da bu bölgelerden başlıyor.