Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcılığı 2019
-
Mülakata katılmaya hak kazananların kesinlikle listelenmesi gerekiyor. Listenin kaç ile kapattığını bilmek bizim hakkımız
-
ben mülakata hak kazanıp kazanmadığımı göremiyorum. gerekli bilgileri yazıyorum karşıma bi sonuç çıkmıyor
-
İktisat 93 üstü kapatmış gibi gözüküyor..
-
iktisat 91 küsür ile hak kazanamamışım
-
hep aynı kişiler mülakatlarda. bu işe limit gelecek bu gidişle.
-
@dzndr limit derken hocam yüksek puanlı arkadaşları kara listeye mi alacak kurumlar
-
@kebeye aynı anda en fazla 2 kuruma başvurma hakkı veya yılda en fazla 5-6 kez mülakata kalma hakkı gibi
-
@dzndr oldu başka bir isteğiniz var mı?
-
@fg94 yok teşekkür ederim. il göç sınavında olduğu gibi 99'la başvurup para ödenmeyenlerle sınırı virgülle kaçırmanızı dilerim
-
@dzndr yazan elinize sağlık.
-
@dzndr ben yapmıyacağım hiçbir işe başvurmadım bugüne kadar il göç de dahil. Rotasyonlu ve Ankara dışı olan hiçbir yere başvurmadım. Ben de her seferinde başvuru süreçleriyle uğraşmaya bayılıyorum ya da kendime yeni bir mülakat süreci yaşatmaya. Açıklanan bi yer var mı bildiğiniz hocam kişilere de değil sisteme itiraz edin biraz. Bu arada bu ilan bana da gelmedi ama bu nası yanlış bi fikirdir aklım almıyor..
-
Adam sistemi eleştireceğine , milletin gecesini gündüzüne katarak, beş parasız şekilde masalarda dirsek çürüterek aldığı puanla sınava mülakata başvurmasına limit istiyor. Ne garip insanlar var ya. Kardeşim sistemi eleştir, ilanın azlığını eleştir ne bileyim uzun süreçleri eleştir. Açıklanmak bilmeyen sonuçları eleştir ama böyle saçma sapan bi düşünce tarzına sahip olman... Neyse gülüp geçelim
-
@walras12 katılıyorum alımlardaki ve sistmde ki adaletsizlil en büyük problem ülke herkese yetecek kadar katma deger üretiyor yeter ki düzgün paylaşalım ne iibf ne öğretmenler ne de diger mezunlar açıkta kalır yeter ki adaletli bir seçim sistemi olsun
-
@walras12 bir de arkadaşlar mülakata alınacak aday sayısının 4 katı kaldığının ve çoğunluğunun elendiğinin farkında değil galiba. Mülakata kalan kişilerin DÖRTTE ÜÇÜ ELENİYOR ARKADAŞLAR o üzüntüyle yollarına devam ediyor. İki mülakatta benim işe başlamam garantiydi zaten
-
@walras12 sistemi eleştirmeyen birisi var mı? sizin yaptığınız demogojiden başka bir şey değil. 100'le sırf alttakiler giremesin diye ki alttakiler de 90,... başvuranlar var
-
3 yerden mülakat bekliyorum..Bakın BEKLİYORUM diyorum..Yani halen işsizim..E bi zahmet bırakın da başvuralım ilanlara..Hiç bir şeyin garantisi yok..Agamız paşamız yok ki şurası garanti zaten diğer yere basvurmayım diyeyim..Bu arada bana da gelmedi 92 küsürle..
-
Başvurular için limit istemek yerine önce kazananlar açıklansın sonra güvenlik soruşturması yapılsın isteği daha makul değil mi? Çünkü ben PTTyi kazandım ve o günden sonra açılan hiçbir kuruma başvurmadım. Eğer PTT de önce güvenlik soruşturması yapıp açıklasaydı buraya ve son dönemde açılan çoğu kuruma da başvuracaktım ve mülakata da kalacaktım. İsyanınız puanı yüksek olan arkadaşlara olmasın çünkü bende bir sınav için Ankara'ya git gel para harcama meraklısı değilim.
-
@dzndr ya hu arkadaşım nerden biliyorsun sırf giremesinler diye böyle bir işe kalkıştıklarını ? Hadi yaptı diyelim 1-2 kişi. Diğer insanların suçu günahı ne ? Bir yanlışı başka bir yanlışla cezalandırma düşüncesinden uzak olmak lazım vesselam.
-
@dzndr Yazmayacaktim bu başlığa ama yazacağım. Arkadaşım bak ben 95 puan ile kaçırdım burayı. Ha mutsuz değilim. İstediğim bir yer değildi zaten. Çok şükür beklediğim mülakatlar istediğim yerler var. Ama tutsaydi mülakata da giderdim. Limit yerine daha yüksek puan almayı neden denemiyorsunuz? Herkes burda emek veriyor, çok çalışıyor, en güzel yıllarını sınav için heba ediyor. Limit olduğunu düşünelim, yüksek puan alan arkadaşların kesin kazanacağı garantisi var mı? Siz nedense garantiniz var gibi konuşuyorsunuz, ilginç bir şekilde.
-
@alageyik08 hocam ben 95 ile girdim acaba küsüratlı mı kapattı.