29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@gaye yok tartışmalı değil cevabı belli onun
-
Yayınlanmaz artık
-
ulan kızlardan bile daha nazlı bu osym
-
Son sinav 15:45'te yayinlanmis.
-
ÖSYM'nin çağrı merkezinin görevi tam olarak ne çok merak ediyorum. Bugüne kadar sorduğum tüm sorulara "bilmiyoruz sitemizi takip edin" dediler. Kapatın gitsin abi boş yere niye maaş veriyorsunuz o adamlara.
-
@gresham-t guyuz diye 8 saat kesintisiz çalışıyor değiliz ya bu aralar biraz sakin
-
Adli yargı kaç puan ile kapatır sizce?
-
@ugur2428 71 puan olabilir
-
@ugur2428 ben idariye girdim ama adliye girenlerin yorumlarını gördüm bazılarıyla yüz yüze konuştum zor gelmiş onlara 65 e düsebilir bence
-
@minikistan Ben adli yargıya girdim, alan kısmı zordu ama 65e de düşmez 70 te kalır diye düşünüyorum
-
@hakan1908 hukuk okuyamayan iibfler olarak içimiz biraz burkulur gibi oldu sanki abi adamlar 70 i geçemiyor diye barajı kaldırlar
-
@ugur2428 Ben adlinin daha zor olduğunu düşünüyorum alım sayısını da düşünürsek 68 doğru civarında kapatır bence daha altı da mümkün
-
@ordubalık-valsi hukuk okusaydınız o zaman
-
@ordubalık-valsi, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@hakan1908 hukuk okuyamayan iibfler olarak içimiz biraz burkulur gibi oldu sanki abi adamlar 70 i geçemiyor diye barajı kaldırlar
O degilde az once malumlar.nette avukatin teki yazmis 15 gk/gy , 35 alan ile olur mu diye sormus.Biz de 80 net gelir mi derdindeyiz.
-
İdari yargı sorularını bir kez daha paylaşabilir misiniz bulamıyorum
-
Ben her iki sınava da giren biri olarak söylüyorum, adli yargının dersleri kesinlikle daha zor ve daha ağır. Mesela ceza ve borçları her iki sınavda da çözdük ama adli yargı ile idari yargı zorluk derecesi farklıydı, adli birkaç tık üstteydi
-
@geliruzmanı07 sayfa 65’te mevcut
-
@mühlet, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ordubalık-valsi hukuk okusaydınız o zaman
Aa ne kadar da zekice bir fikir bizim daha önce neden aklımıza gelmedi acaba
-
@cura bu sorun 55 puanla hakim alan bakanlığın sorunu, vay biz de kaç puanların derdindeyiz dersek biraz haksızlık etmiş oluruz çünkü adli yargı için ciddi emek harcanıyor. Siz de farkındasınızdır derslerin ağır olduğunun
-
Adli ve idari cikmis soru goruyoruz .
Zorluk dereceleri ayni sorular ...Biz 80 yetmeyebilir 85 yap kafan rahat olsun diyoruz .
Onlar ise 70 yapip coktan mulakat hazirliklarina basliyor