29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Hükmen teslim tartışmasız doğru takım elbiseyi kuru temizlemeye bırakmaktan farkı yok sorudaki ifadenin
-
@rootofallevil kaynak nedir ben 3 yıl yaptım ama 1 yıl diyor çoğunluğu...
-
Daha once girenler 22 gk gy 58 alan dogrusuyla mulakata kalma olasiligim dusukmu ne dersiniz
-
@epikür tck madde 12 3. fıkra a bendi ve 6706 sayılı kanun 14. madde
-
@alp9292 başkalarına bağlı soru aralığı
-
@alp9292 eğer doğru hesaplıyorsanız kalırsınız tahminimce
-
@sonuç soruda istem halinde diye belirttiğini hatırlıyorum
-
@marshallist İnşallah sen haklı çıkarsın kardeş
-
@toranj evet onun içinde cevap 1 yıl diğer arkadaşlar şununkarıştırıyor ortada istem var ve de an az kaç yıl diyor
-
@rootofallevil benimde aklımda bu maddeden dolayı 3 kalmış ondan 3 yaptım..fakat uluslararası adli işbirliği sözleşmesine göre... neyi soruyordu tam hatırlayamadım...inşallah doğrudur
-
60 alan 20-21 gk - gy Olmalı ki rahat uyunsun bunun altına düşerse diğer kişilere bağlı
56 alan 23 gk yapan geçen ki sınavda 300-350 babdındaydı -
@rootofallevil hocam gecici tutuklumadan bahsetmiyor sanirim tck'daki madde. gecici tutuklama adli isbirliginde degil mi?
-
@epikür 6706 sayılı uluslararası adli işbirliği kanunu diyordu hocam rahat olun 3 yıl doğru
-
kitlerle ilgilş sorunun cevabı neydi arkadaşlar. kanunlu bişey vardı sanrım onu işaretledim. diğer seçenekleri hatırlayan var mı
-
@rootofallevil hocam bende 3 yıl yaptım ama kanunda göremedim, hangi maddesinde geçiyor acaba?
-
bi de bilgi edinmeye başvurma dava açmayı durdurmaz diyor du tam hatırlamıyorum hatırlayan var mı
-
idari alan derli toplu var mı bir de
-
@gossen tck madde 12 3. fıkra a bendinde yazıyor ayrıca 6706 sayılı kanun madde 14 e bakın
-
@rootofallevil ok şimdi uluslarası adli işbirligi sözleşmesine baktım orada tckya atıf yaparak dediğiniz maddeyi işaret ediyor ..doğru cevap 3 yıl
-
Soru cevaplar ne zaman açıklanır ösym tarafından ?