29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@rootofallevil şimdi baktım hocam atıf yapmış TCK'ya, çok düşürücü soru olmuş cevap tartışmasız 3 yıl
-
@mr-aday, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Soru cevaplar ne zaman açıklanır ösym tarafından ?
@mr-aday, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Soru cevaplar ne zaman açıklanır ösym tarafından ?
p.tesi sabah 11 gibi aciklanir
-
@cura Hadi inşallah .
-
@cura Takvimde mi yazıyor peki ?
-
@gossen, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@rootofallevil şimdi baktım hocam atıf yapmış TCK'ya, çok düşürücü soru olmuş cevap tartışmasız 3 yıl
Naail 3 yil 1 yil degil mi ?
-
6706 sayılı kanun 14. madde (2). fıkra
-
Hata duzeltme sadece vergi dairesi muduru ve bide baskanmi var onu netlestirdikmi?
-
@gossen, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Türkiye’den yabancı devlete iade
MADDE 10- (1) Yabancı ülkede işlenen bir suç nedeniyle hakkında adlî merciler tarafından ceza soruşturması veya kovuşturması başlatılan ya da mahkûmiyet kararı verilen bir yabancı, talep üzerine, soruşturma veya kovuşturmanın sonuçlandırılabilmesi ya da hükmedilen cezanın infazı amacıyla talep eden devlete iade edilebilir.
(2) Talep eden devlet hukuku ile Türk hukukuna göre, soruşturma veya kovuşturma aşamasında üst sınırı bir yıl veya daha fazla hürriyeti bağlayıcı cezayı gerektiren suçlardan dolayı iade talebi kabul edilebilir. Kesinleşmiş mahkûmiyet kararları bakımından iade talebinin kabul edilebilmesi için hükmolunan cezanın en az dört ay hürriyeti bağlayıcı ceza olması gerekir. İadesi istenen kişinin birden fazla suçu bulunması hâlinde, bunlardan bazılarının cezası belirtilen sürelerin altında olsa dahi birlikte iadeye konu edilebilir.
-
Tarihteki bir soruda kitap süsleme sanatımı soruyordu? Şıklarda ebru, hat, tezhip vardı.
-
@corleone, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Tarihteki bir soruda kitap süsleme sanatımı soruyordu? Şıklarda ebru, hat, tezhip vardı.
Suya boya damlatilmasiyla yapilan sanat diyor cevap ebru
-
@epikür ben cevap 1 yıl yazmıştım burda kanuna bakıp kusura bakmayın. kanunda tck'ya atıf yapmış cevap 3 yıl kesinlikle.
-
@sikilaccisamatha cevap 1 & 3 ? Acaba alt sınır kaç olur
-
@alp9292 hocam maalesef başkan da yetkiliymis, oysa ki ne rahat sadece müdür yaptım soruyu
-
Vuk a gore vergi dairesi baskaninin hata duzeltme yetkisi varmi bi aRkadas var yazmisti yanlis hatirlamiyosam
-
@alp9292 hocam vuk 120. maddeyi okuyun.
-
@fc-real-gdp resmen yikildim suan
-
Kolay dedigimiz sinavdan gitgide patliyoruz benim suan GK GY 25 ALAN 55 mulakat zor gibi
-
Iyimser olalim birazda herkes yuksek kapatacak demis gecenki sinava gore katilim 10 bin kisi daha az deniliyordu belki puanlar duser bellimi olur
-
Soruların ve tahmini cevapların bütün olarak yazıldığı bi liste var mı arkadâslar?
-
@fc-real-gdp yüreğime su serpildi. Sadece vergi müdürü yapacaktım sonradan daire başkanını da ekleyerek degistirmistim şıkkı.