29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@rootofallevil o zaman devam ediyoruz ara vermeden
-
@ecem kesinlikle bu sınav beni çok hırslandırdı hocam küçük farklarla kaybetmek üzücü ama nasip değilmiş işallah bi dahaki sefere bizde seviniriz
-
İyi gunler kazananlara hayirli olsun acaba 29 aralik sinavi sorulari olan bana veya buraya atabilir mi rica etsem
-
@kenan benim düşmüş ama çok değil 0.50 gb bişey. biz standart sapmayla yukselme bekliyorduk bide ne hayallerimiz vardı :))
-
@iibf kesinlikle katılıyorum size standart sapmaya iyi umut başlamıştık
-
Alan netleri belirleyici olmus kazanan arkadaslari tebrik ederim ysk mulakat sokundan sonra girmemistim ben bu sinava ama zor bir sinavmis belli 100 kisilik alimda bile 82 kusurlerde kapatmis demekki gecen yillardaki gibi 200 kisilik kontenjan olsa alan agirlikli olmak kaydiyla 77 78 e kadar dusecekmis puanlar tekrardan kazananlari tebrik ederim darisi mulakatlariniza olsun insallah
-
@kplnumut cevap kağıdı görüntüleme kısmına bak soruların üstüne tıkladığında açılıyor sorular oradan bakabilirsin.
-
18-60 la 395.olan var 320. olan var ..alan testi arasındaki net farkları da sırayı sapmayı değiştiriyor.
Kaymakamlık gibi olsa daha iyi ,net sayın=puanın, sapma yok.Temiz.
-
@iibf aa evet tamam tesekkur ederim
-
Sadece Konu çalışarak 72 günde nasıl kazanılır bu sınav yahu Şaka gibi...
-
mülakat kazananları tebrik ederim arkadaşlar. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.
-
- kişinin doğru sayısı kaç şimdi?
-
Arkadaşlar hayırlı günler olsun
Ben adli yargıyı son anda 0.3 puanla kazanmışım ama kendi kazanmama sevinemedim. Baya sevdiğim arkadaşlarım ve sizler kazanamamış
Ama ben size söz vermiştim. Hepimiz kazanacaz hepimiz mutlu olacaz inşAllah diye.
Ben sizin her daim yanınızda olmaya devam edecem. İnanın ben şuan çok üzgünüm. Ne adli ne idari asla bu kadar yüksek kapatmaz zannediyordum
Ama garibana ses mazluma nefes olmak için durmak yok.
Vakit yine dua vakti. Yeni bir sınav açılıp sizlerin kazanması için..
Ne olur eğer birazcık hatrım varsa üzülmeyin. Bu sınav asla belirleyici değildi inanın ben bile gece gündüz çalışmama rağmen son anda 0.3 puan ile kazanmışım. O yüzden ne olur üzülmeyin.
Bakın şimdi size tavsiyem var..
Temeliniz çok ama çok sağlam. Başta kpss hukuk olmak üzere tüm sınavlarda bu temelin üzerine inşa edin ne olur.
Ama öncelik elbette bir sonraki hakimlik sınavı olsun..Ben dediğim gibi asla sizi bırakmammmmm.
Sizin com hakkınız var bende.
Ben bunun için size yine 7/24 elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. İster özelden yazın ister burdan..Selametle değerli dostlarım...
Yanınızda olduğumu ne olur unutmayın ve asla vazgeçmeyin...
-
Bana da eksi ss gelmiş.
-
@mehmetemir tebrik ederim hocam Allah yolunuzu acik etsin:)
-
Bu arada adli hakimlik soruları elinde olan varsa özelden olsa paylaşabilir mi? Ais te soruları sadece o sınava girenler görebiliyor. Sonra çıkmış soruları arayıp duruyoruz sınav gelince.
-
@ulubey hocam ders ders çalışma metodlarinizi ve kaynaklarinizi söyleyebilir misiniz?
-
@mehmetemir hocam çok sevindim size çol tebrik ederim:)
-
@mehmetemir hocam sizin kazanmanıza o kadar sevindim ki.. umarım mülakattada başarılı olursunuz Allah yardımcınız olsun:)
-
@sbf1983 hocam üzüldüm size tanımıyorum sizi ama çok isterdim kazanmazı. inşallah allah çok daha iyilerini nasip etsin.