29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Gecici tutuklamada neye itiraz edildigini dogru duzgun izah edecek biri var mi? Ben de 1 yil yaptim ona gore umutlanacam. Ben 3 yil olarak goruyorum o sorunun cevabini.
-
@minikistan E niye itiraz ediyoruz veya birbirimizi yiyoruz burada o zaman? Neden neden
-
@nocomment999 hocam ben 3 yıl 1 yil muhabbetinde itiraz etmiyorum yanlıs ama 3 yilı burda tartştk osym de 3 diyor neden uzatayim
-
Sizin için kanunları oturup her şeyi çıplak haliyle yazsınlar istiyorsunuz her şey açık olsun öyle istersiniz değil mi! Yorum atıf kıyas istisna bunlar da olmasın! Oh ne güzel kanun ne güzel hukuk! Yanlış yaptığımız her soruyu ayrı ayrı iptal ettirmeyi de unutmayalım aman ha! Benim yapamadığım soru kesin hatalıdır ya hıhı tabi tabi(!)
-
@nocomment999 soru itirazı ile iptal davası farklı şeyler. ösym bildiğini okursa soru iptali 1 yıllık iş. ben abartılı değilim ama 1 tane iptal ederler gibi geliyor. hani alın size iptal gibisinden
-
@rootofallevil kimi tehdit ediyorsun birader...insanlar isterse sorular iptal edilebilir eğer soruları hazırlayan komisyon hatasını farkederse iptaline karar verebilir bu yanlış yapanlarindan hakkını kurtarmış olur..eğer kıl payı giremezssem iptali için başvuracağım da ne demek ..yani sen diyorsun ki benim dediğim doğru olacak illaki iptal edilirse diğer diyenlerin hepsi yanlış...basından beri okuyorum tartışmalarını genellikle kendi dediğini ispat etmeye çalıyorsun adım gibi doğru okuduğum sorularda bile siz nen böyle okudum cevap bu diyordunuz..az bir durun lütfen..
-
@rootofallevil kardeşim doçent adam da mı sınava girdi. danıştay kararı atıyoruz, kemal gözler atıyoruz, doçent paylaşıyoruz. hiçbir hükmü yok yani bunların. soru hatalıysa doğru yapsan da doğrun kalacak ama hakkını niye aramasın insanlar. adam gibi sorular olsa zaten kimse sorgulamazdı. herkes her soruyu demiyor ki belli sorular var
-
@minikistan yok dostum ondan demedim. Ben bunları yanlış kabul ettim zaten.
Sadece itiraz edilip edilmediğini merak ediyorum
Edilmişse edenin bekirttiği hususlarda tartışılacak zaten. Ama edilmemişse ne diye kendimizi üzüyoruz burada%10 bile olsa umut umuttur.
Ama cevabın değişmesi sıralamayı değiştirmeyecekse neden böyle bir yol verlmiş?Ama şu kesin ki o soruyu şu anda 3 kabul etmek zorundayız itiraz edilip sonuç değişene kadar.
Ama edildi mii edilmedi mi?
-
1 yıl içinde sonuçlanan sınavın iptali. Sorunun iptali neden 1 yıl içinde açıklansın sonuçlar açıklanırken belirtiliyor zaten şu soru iptal edildi puanlama ona göre yapıldı diye.
-
Ne zaman hak hukuk helal haram işleri başlayacak derken başlamış bile . Insanlar hakkını aramayacaklar mı ? Itiraz eder ösym ya onaylar ya red eder . Bu zamana kadar her itiraz edilen soru iptal mi edilmiş .
-
@nocomment999 şart işleme bizzat ben de itiraz ettim
-
@bydaler peki o soruları doğru yapan bizlerin durumu ne olacak "birader" İptal edilirse bizim hakkımız yenmiş olmayacak mı doğru sayılarımız düşmeyecek mi bu mu yani adalet anlayışı?? Dolaysız vergi sorusu bile iptale konu oluyorsa önce kendini sorgulasın millet. Hak arıyorum ayağına başkalarının hakkına giriyorsunuz.
-
evet itirazlar yapıldı ösym büyük ihtimalle iptal etmeyecektir peki bu soruları dava aşamasına götürecek olan var mı?
-
Ceza daki 3 yıl sorusuna ösym ye itiraz eden oldu mu gören duyan var mı
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@bydaler peki o soruları doğru yapan bizlerin durumu ne olacak "birader" İptal edilirse bizim hakkımız yenmiş olmayacak mı doğru sayılarımız düşmeyecek mi bu mu yani adalet anlayışı?? Dolaysız vergi sorusu bile iptale konu oluyorsa önce kendini sorgulasın millet. Hak arıyorum ayağına başkalarının hakkına giriyorsunuz.
Soru iptal olursa hatali oldugu icin olur neden milletin hakkina girsinler yani yazdiginiz gercekten sacma.
-
@hakeriaa o soruya da itiraz yapıldı, hatta birkaç soru daha var. Başkan-müdür sorusu ve icrada bir soru var
-
Ticaret hıkuku pdf notu olan varsa atabilir mi arkadaşlar A grubu için
-
Arkadaşlar ÖSYM nin itiraz üzerine soru iptal etme ihtimali nedir. Daha önce kaç kez iptal etmiş bilen var mı acaba. Yoksa ÖSYM genel inat ediyor da dava sonucu mu iptal ediliyor. Merak ettim bilen varsa cevaplarda bilgi sahibi oluruz.
-
@mühlet Teşekkür ederim. Mesela şimdi bu sorunun cevabını şu an Ösymnin dediğini kabul etmek zorundayız.
Ama mühlet arkadaşımızın itiraZı kabul edilirse o zaman şöyle böyle diyebiliriz.
Yoksa birbirimizi kırarak tartışmamızın anlamı yok. Ösym burayı değil itirazı dikkate alacak unutmayalım .
İtiraz yolu hepimizin hakkı. Kimse başkasının hakkını kullanmaya veya kullanmamaya zorlanamaz. %100 tartışmaya kapalı soru olsa bile gidersin başvurursun reddedilir alt tarafı ne olacak yani?
Mühlet teşekkür ederm
-
@hakeriaa Hocam edilmis. Dun facebookta yazmislar. Ama bu soruya itirazin dayanagi ne? ben de 1 yil yaptim ondan soruyorum.