29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Olmadı...
-
@yourdreams 22-29-27 şeklinde
-
60/28 87,3 puanla 51. Olmusum arkadaslar umarım bu baslıktan daha cok arkadasım cıkmıstır
-
@mac Hocam puanınız kaç acaba
-
2 doğrumu ösym yemiş sapma negatif gelmiş zaten mülakatlarda eliyorlardı demişlerki hiç mülakatla uğraşmayalım baştan halledelim demişler
-
Tabiki olmadi yuksek kapatmis anlasilan. Vedam kötü oldu neyse hayirlisi buymus. Kazananlari tebrik ederim yolunuz acik olsun dostlar
-
@mac tebrik ederim kardeşim. vergi kaynaklarını atarsan sevinirim. bir hesabım var da vergiyle
-
Hic sapma gelmemis cok ilginç
-
@hakimikaymakam hocam hukuk konu soru hangi kaynaklardan çalıştınız yardımcı olur musunuz
-
23
59
83.1 185 sıralama hayırlı olsun herkes için. -
@minikistan benimde olmadı maalesef 24-29-27 sıralama 353 hiç sapma diye bişey yok kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
Arkadaşlar , kacla kapattığının öngörülmesi açısından yazıyorum. Hamdolsun mulakattayim.
Forumdaki listede belirttiğim netlerden 3net fazla geldi. Belirsiz saydıklarımdan doğru çıkmış .
29 ortak alan 31 idari yargı 26 gkgy
Puan 86,40, sıralama 67.
Şundan eminim ki mülakata kalamayan arkadaşlar da en az kalanlar kadar başarılı.
Adaletin kılıcı elini kessede tutmaktan geri durmayacaklara Rabb'im mülakattı da nasip etsin... -
@mac benim de 25 62 sıralamam 43
Çok şükür oldu . Sapma hiç gelmemiş galiba -
18 33 28 284 çok şükür
-
26-32-33 92 puan 4. Olmak nasip oldu. Allah mülakat sonuçlarını da hayırlı etsin cümlemize.
-
@mehmet122 bazı arkadaşlar sapma yok diyor ama zaten sapmanın mantığı ortalama grupta bulunanlara değil iyi sıralamada olanlara gelmesi değil mi ? Mesela sizden 1 alan neti 3 gk gy fazlam var ama 1 puan fark var sıralama 124 benden 3 net alan netı fazlası 1 gk gy eksiği benden 3.5 puan fazla almış
-
25 -3
30-5
27-8
sıralamam 265 Mülakata hak kazanan arkadaşları tebrik ederim. Hak kazanamayan arkadaşlara önümüzde ki sınavlarda başarılar dilerim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. -
@kenan Hocam puan kaç acaba taban puanı anlamak açısından fikir verir
-
@mülkiyeli5561 hocam çok iyi yapmışsınız tebrik ederim bir ara bizimle tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Benim olmadı bir daha ki sınava artık
-
@mülkiyeli5561 hocam hukuk vergi konu soru tavsiye kaynak yazabilir misiniz reklam olur diye düşünüyorsanız face veya instagram adresinizi atabilir misiniz soracaklarım var