29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Kaymaklı ekmek kadayıfı tadında bir gece
-
@çıkmadıkcandan 12'de mi aciklanacak diyorsunuz yani? bence aciklanmaz artik. zaten burasi kis da yapmadi, Ankara'da oturursaniz yapar:)
-
Balıkesir olsunn:))
-
Kim demiş 21 aralık en uzun gece diye , en uzun geceyi 21 Ocak olarak ilan ediyorum bi bit artık ve yolumuzu bulalım
-
Nedense severim umutsuz bekleyisleri
-
@sbf1983 çünkü küçük umutlar büyük mutluluklardır ..
-
@kubra111 bu güzeldi
-
böyle sınav ya da mülakat açılklanma öncesinde bütün batıl inançlar bende nüksediyor. entel dantel kimliğimi ateşlere atıyorum kulak çınlasından göz seğirmesine kadar ve gece gördüğüm rüyalara aşırı anlanlar yüklüyorum. sonuç olarak tabiki alakası olmuyor ama hep kenimi strese sokuyorum
-
@sbf1983 buna ragmen herkes keyifli gibi hocam. belki de tertemiz delirdigimiz icindir
-
Ben uyuyacağım galiba, sabah kalktığımda her şey bitmiş olsa keşke
-
Arkadaşlar çok takmayın kafaya herşeyi ben üniversite 3. den beri kpss filan içindeyim sürecin ha oldu ha olacak halim ne olacak diye bardağı taşıran son damla oldu bir gün Anksiyete Atağı geçirdim onun için gerçekten Kafaya takmayın çünkü bilinçaltı ve beyin yoruluyor az daha sıyırıyordum sağlık çok ama çok değerli lütfen dikkat edin
-
Linkler ne durumda dostlar.
-
@çıkmadıkcandan mülakat sorularını nasıl temin edebiliriz
-
@saykayhak bu link olayı bana cok sacma geldi arkadaslar takılmayın bence sonuçta link düşünce yarım saat sonra anasayfaya düşer gibi bi durum yok ki. Yine belirsiz yine belirsiz
-
@vm_yilmaz hocam ben İnternetten bulmuştum. elimde yok ne yazık ki . ancak çok eski sorulara bakmayın derim. ama bana sorarsanız vaktinizi daha verimli şeylere harcayın.
-
Arkadaşlar gece açıklanması bilmiyorum ben hiç şahit olmadım en azından beklediğim sınavlarda. Sayıştay’ın ve kaymakamlığın tarihleri önceden belirtilmişti geçtiğimiz yıl birisi saat 10’da bir diğeri 16’da açıklanmıştı. Yarın 10,14,16 saatlerinden birinde gelir muhtemelen. Üzmeyin kendinizi diyeceğim ama bir faydası yok biliyorum bende o kadar tecrübe etmeme rağmen aklımdan çıktığı yok. Allah büyük bakalım neyler neylerse güzel eyler. İnşallah bizler yarın mutluluktan konuşamayacak halde oluruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve şimdiden hayırlı olsun sonuçlar, iyi geceler herkese.
-
@kubra111 benim gibi eskiler inanır o linklere:) En sağlam duyumlardır onlar gözümde:)
-
Yarın saat 14 diyorum bu iş biter.
-
21 .45 denince akla şampiyonlar ligi 10.00~ 14.00 denince aklına ösym gelmeyen bizden degildir.
-
İşte geldin 22 ocak.... İnşallah hepimiz için en hayırlısı olsun....