29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
20-57 listeye eklerseniz sevinirim
-
@kubra111 bi 19/57 ekleyebilir miyiz :)) gönül daha yüksek olsun isterdi ama hayırlısı:)
-
57 de yığılma var
-
@ir06 bu sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu?
-
@nopainnogain hayır götürmüyor
-
@kafes66 ben de bu sınavın akıbetinin dguyla aynı olacağını düşünüyorum. Sınavdan çıktığımda ilk düşündüğüm dguya çok benzer bir sınav olduğu idi.
-
@ir06 kaymakamlıkta yanlışlar doğruyu götürüyor diyecektim yanlış olmuş
-
İdari yargı hakimliğini başka sınavlarla kıyaslayarak sağlıklı sonuçlar elde edemezsiniz arkadaşlar.Benim tahminim de her sene nasıl kapatıyorsa öyle kapatacağı yönünde.1 fazla olur 1 eksik olur hepsi bu.2016 sınavına girmiş biri olarak bu sınavın daha zor olduğunu düşünüyorum.
-
@nopainnogain Ben götürüyor diye bos bıraktiklarım oldu kaymakamlıga gitti aklım
-
@mülkiyeli-1 Hocam 83 84 doğruyu görür diyorlar siz de öyle mi düşünüyorsunuz?
-
@mami1616 sınav tarihinde bir ilke imza atılmış olur:)
-
@kubra111 hocam o ankete katılan sayısını hatırlamıyorum. Sadece hatırladığım, ankette 120 - 140 arası olduğum. Sonuçta 431. Olmuştum.
Kimseyi hayal kurdurmak, umut vermek ya da üzmek ve hayallerini yıkmak istemem. Sadece o ankette böyle bir durum oldu. -
81den yüksek kapatacağını düşünmüyorum her sınav öncesi gibi malesef netlerini yüksek söyleyenler çok fazla. 22 Ocak’ta arkadaslar 5 6 sorum eksik hesaplanmışlar çıkacak ortaya bakınız: kaymakamlık.. bence 75 ve üzeri doğrusu olan herkes umutlu olmalı
-
@mülkiyeli-1 InsAllah hocam dediginiz gibi olur . Beklemedeyiz sınırda olmak kadar kotu bir sey yok. Ya 50 dogrun olacak ya da 90 hiç kafan agirmayacak
-
200 kişi alındığı dönemlerde sapmalı en yüksek 82 de kapattı bu sınav, 100 kişi için taş çatlasın sapmalı 83.5 puanda kapatır. Alan ağırlıklı 78-79 netlerde çok yığılma var her şeyi sapma belirleyecek.
-
600 kişi mülakata kalacak olsaydı bence bütün buradaki çıkarımlar doğru olabilirdi ama 300 kişi mülakata kalacak ve 2016 dışında 600 kişi mülakata kaldığı halde yüksek sayılabilecek bi puanla kapatmış. 300 kişi düşününce çok az düşünüyorum ve sadece benim sınava girdiğim okulda 300 den fazla insan vardı. ve arkadaşlar siz insanlat yüksek yazıyor diyosunuz ama gerçekten düzgün normal çalışan birinin rahat yapabileceği sorulardı ve sadece 60 ı 300 kişinin geçmesi 15000 kişinin girdiği bi sınavda bence ütopik değil. o yüzden şahsen hava civaya değil cidden korkuyorum şahsım adına
-
@toranj haklısınız ama çok iyi çalışan çok bilen sınavda illa çok iyi yapacak diye bir şey yok, çok sağlam çalıştım 4 soru haricinde bilmediğim yapamayacağım soru yoktu bu sınavda. Ama sınav anı öyle olmuyormuş bildiklerimi bile değiştirip yanlış yaptım benim gibi bir sürü insan vardır diye düşünüyorum.
-
@idariyargı hocam benim kastettiğimde o değil 50 yapanla 60 yapan arasındabilgi farkının çok çok minimum olduğunı hatta belki olmadığını düşünebiliriz. ama mesela az biraz sınav tecrübesi olan ve daha rahay sakim giren için çok absürt değil. şimdi baktığımda 2016 sınavı bana daha basit geliyor çok da çalışmıştım ama tecrübesizdim. özetle 300 çok az değilmi yahu
-
@toranj ben de bunu diyorum sürekli eni sonu 300 kişi zaten geçmiş yıllarda mülakatlarda elenenler ve çok iyi çalışanlar ilk 150yi doldurur , sorun bizde değil alımlarda
-
@toranj kesinlikle katılıyorumm bu iş tecrübe işiymiş biraz da..ve evet 300 çok az umarım sınırdan ucundan bir yerden sıralamaya girebiliriz