29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mühlet kesinlikle. Bilmedigim sorularin yanlis olmasina zerre uzulmuyorum. Ama sinav heycaniyla altin degerinde olan 1-2 dogrumu kafa karisikligim yuzunden degistirmeme kiziyorum. Onceki sinavda da yapmistim, soz vermistim kendime degistirme yapmayacagim diye ama yaptim yine. Sinav ani iste. Nasipte yoksa el ayak kalp beyin her sey baglaniyor
-
Herkesin çok iyi bildiği konularda ferasetinin bağlanması sonucu kaçırdığı ve sonrasında kahrolmasına sebep olduğu, keşke şu soruları yapmış olsaydım dediği muhakkak 2-3 soru vardır. O sebeple herkes rahat olsun. Nasip neyse o oluyor.
-
alın benden de o kadar her sınavda olduğu gibi bu sınavda da gelenek değişmedi bir kaç soru değiştirdim ve sonuç yine aynı
-
@rootofallevil ben kaçırmısım sanırım o kısmı. Hocanın tahmini neymiş?
-
@kaymakam3838 bunu bende çok merak ediyorum 55/25'e takılan çok kişi var gibi
-
@alexistocquevill ah o 55-25, ahhh!
-
@kubra111 idari için 58 alan 23 gygk
-
@rootofallevil Bana göre hoca biraz yüksek tahmin yapmış gibi. 58 yapan o kadar çok kişi olacağını sanmam.
-
Beklentim sapmalı 83,50-84, 00 puanla kapatacağı yönünde Bu durumda bende dışarıda kalıyorum ama
-
Sınav 2016'ya göre kolaydı. 2016 da 300. puanı 82,9 bu sene +1 yukarı yönlü bir ivme beklenebilir.
-
@alexistocquevill inşallah -1 puan oynar da bizimde yüzümüz güler
-
@mr-aday anlaşılan konuşma farklı yerlere gidecek onun için uzatmaya gerek yok herkes için hayırlısı sadece vuk 121 i iyi okumak gerek hayırlı günler deyip daha uzatmayalım..
-
vergi usul kanunu genel tebliği 418. gelir idaresi başkanlığı sitesinden aldım görüntüyü
-
Son saniye 4 soruyu degistirdim doğruları yanlışa cevirdim. Yanlış doğruyu goturuyor diye 3 boş biraktım. Günlerden o anı yaşayıp duruyorum . Düzeltmeye calisiyorum o ana geri dönmeye çalışıyorum ama yapamıyorum . Bu psikolojiden de çıkamıyorum 24 gky 56 alan dogrum var diye hesaplaıyorum Düşünüyorum eger hiç dokunmasaydim 4 sorum daha dogru olacaktı ve yülsek ihtimalle kazanacaktım. Bağlandım resmen sınavda.
-
İsmail ercan hocanın tahmini 23 /58-60
Nezihe hatun hocanın tahmini 25/56
-
@mami1616 üzülmeyin lütfen. Bu hayatta her şey nasip. Cevabını bildiğiniz soruyu doğru işaretlemek bile.
-
@aslan-reyiz Neziha hocanin teklifini kabul ediyorum
-
@zeze Haklısınız teşekkur ederim
-
@aslan-reyiz hocam siz kaç yaptınız göremedim ben. yazdınız da ben mi kaçırdım.
-
2016 sınavında kazanan ancak mülakatta elenen arkadaşımla konuştum dediği şu şekildeydi.
23 gygk (aslında 24 müş ama iptal edilen soru yüzünden 23)
Ortak alan 28
İdari alanı 29
Sapmalı puanı 85.18 sıralaması 164 ilk haline göre değerlendirirsek 4 puan sapmadan gelmiş. Fikir vermesi açısından yazdım.
Tahminim 24-55 veya 25-55 hesaplayanlar umutsuzluğa kapılmasın sapmanın ortalama 3 puan getireceğini düşünüyorum.