29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@toranj şu bakımdan fikir verebilir demek istedim. Yani eger ki bi 50 kisi daha katılır ve 60 alan civarı derse evet yüksek kapatır bu kesinlesebilir .ama eger ki simdiden sonra yazanlar daha makul netler söylerse anlarız ki umutsuzluklarindan belirtilmemis ve demek ki ortalamaya vurunca o kadar yüksek degil diyebiliriz. Ama neden 60 alan neti altı pek katilmaz oldu anlamıyorum
-
@minikistan Ben Ösym 'ye gittim çoook uzaklarda, en uzaklarda. 50 kişiye yazık telef olurlar yollarda:)
-
@minikistan kesinlikle ilk 50nin telifi bizde
-
@mühlet gece gece güldürdünüz beni saolun yok ya ismen vercez
-
@toranj ben de aynen bunu demek istiyorum mesele 15 bin kişi değil 20 bin bin kişi degil 300 kişi
-
Acaba ÖSYM ya da bu mülakatı yapacaklar burayı okuyormudur?
-
@minikistan ÖSYM gerçekten bende alerji yaptı, o kadar uzak ki, o kadar uzak ama Bilkent'in tepesinde insanların bittiği bir yerde. Siz gönderelim deyince aklıma ilk orası geldi, atabilsem de bi foto atsam
-
@minikistan sanmam. Kim uğraşır bizim gibi işsiz mi ordakiler
-
@mühlet tabi o da var
-
@kubra111 hocam netlerine bakıp az buçuk gelmeyeceğini anlayan yazmaz. yazacak olanlar kendini sınırda görenler. 70 71 doğru otomatikman sıralamada 1500-2000 arasında bi yerdedir zaten. yani pek bi faydası olmaz zaten
-
@toranj o zaman kendini sınırda görenler ve fevkalade net yapanlara sesleniyoruz yardımcı olmak cok basit , hadi listeyi tamamlayalım 200e
-
@kubra111 60'lar gelsin 60'lar, doyamadık onlara
-
@mühlet bir tane daha 60 görmeyi kaldırmayacak bu bünye :)) ama olsun yine de gelsinler bizim kapımız herkese açık
-
24-54 benide listeye ekliyebilisiniz
-
@kubra111Kübra hanım sizi listede göremiyorum sanki baktım ama nickiniz yok mu ben mi göremiyorum? Kendim gibi heyecanlı kişileri görünce istemsiz bakıyorum ve inşallah kazanır diyorum da kendinizi grup dışı olarak mı kaydettiniz acaba
-
@sonsuzruh aa siz böyle diyince bakayım dedim hakikaten silinmisim listeden :)) oysa ki en başta belirtenlerdenim demek ki düzenlemeler anında kaybolmusum :)) 21 57 benim hocam. Gkgy yaktı beni. Ama sizinkine baktım siz korkmayın bence 82 hampuanıniz var bence sapmayla falan garanti sizin
-
@kafes66 4'le çarparsak son sıradan giriyorum daha fazla kayıt almayalım bence
-
@alexistocquevill bence de yeter bu kadar kayıt, kontenjan doldu artık
-
@kubra111
bir arkadaşımın beklediği netler
gk-gy: 21
alan: 61
Listeye ekleyebilirsiniz. -
@kubra111 yeni bir 60lı geldi gördünüz mü? @alexistocquevill kaydık mı bir sıra daha aşağıya