29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
-
@mühlet geçmiş olsun (herkesin tahminini doğru kabul edersek ve teoriye de inanıyorsak; ceteris paribus liste dışıyız)
-
@mühlet 3'le çarpsak olmaz mı? (son haftaya gelince muhtemelen 2 ile çarpalım diyeceğim)
-
Standart sapmanın standardı yok nasıl iş...
-
Merhaba arkadaşlar benim 2. Girişim bu sınava 19 gkgy 57 alan bekliyorum
-
Arkadaşlar 4 ile neyi çarpıyorsunuz onu anlamadım?
-
Oluşturulan listedeki sıranı 4 ile çarpıyorsun gerçek sıralamana dair bi tahmin ne kadar gerçekçi bilinmez tabi
-
57-20 ne kadar şansı var sizce. Beklentiler tutmayabilir ama Tecrübeli olanlar belki kestirebiliyordur. 80 e çıkar mı gerçekten taban puan
-
2016'da 300. kişinin sapmalı puanı 82.9 diyorlar bu da 25-55 e denk gelmiş olabilir.
-
Arkadaşlar madem herkesin 2-3 doğru fazla söylediğini düşünüyorsunuz herkesten 2 alan 1 gkgy çıkarın ve bir de alternatif sıralama yapın bakın o zaman durumlar nasıl oluyor. Ama ben Sayıştay ve kaymakamlık ile karşılaştırma yapılmasını doğru bulmuyorum . İkisi de bu sınava göre çok daha zordu ( birinde süre sıkıntısı diğerinde ise çok seçici sorular vardı) bence sapmalı 82,5- 83 de kapar ama benim asıl beklediğim şu 300. Aday 82 , 800 olacak 600. Aday 81, 500 olacak bunun nedeni ise ÖSYM nin seçici sınav yapamaması
-
İlk defa bir foruma üye oldum hayırlısı bakalım...
-
@trkunc hoşgeldiniz, iyi forumlar
-
@xxyz o nasıl oluyor. Sıralama nasıl 4 ile çarpılıyor
-
@kubra111 bende yazmam isterim ama gk gy den emin olamadığım için kimsenin ahını almak istemiyorum. Sıralamaya göre herkes Bi ümit bekliyor sansürle eye gerek yok bence
-
@çıkmadıkcandan evet en en doğru çıkarım. 300. ile 1000 arasında belki 1 2 puan olacak. maşalah yığılma bi tuhaf
-
@alexistocquevill Bence son hafta hiçbişeyle çarpamayacağız
-
@mühlet son hafta duvarlara çarpacağız:)
-
@toranj Buna çok güldüm ya tespit gibi tespit
-
2016 22 gkgy 49 alan puan sapmalı 73 gelmişti sıralama olarak 2.000 deydim
-
Arkadaslar 2015 sınavına girmiştim bi netlere bakayım dedim standart sapma için
gkgy :22dogru.8 yanlış
Ortak alan:25 doğru 10 yanlış
İdari yargı :19 doğru 16 yanlış
70.9 puan almışım standard sapmadan 5.9 puan gelmiş 12bin kişi sınava girmis