29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mühlet mülakata girelimde onuda bekleriz burdan alıştık beklemeye
-
Bu forum çok iyi bilinen bir forum mu çevrede ona göre değerlendirebiliriz
-
@kemankeşş bilinmeyen bir forum, sosyal medya hesaplarınıza yazın arkadaşlar üniversite veya dersane çevreniz vardır, duyan gelsin duyan gelsin
-
En son liste kaçıncı sayfada
-
@mühlet biliniyor diye biliyorum az meraklı olsan google a idari yargı hakimligi sınavi yazınca ösym den sonra bu forum çıkiyor
-
Listeye eklerseniz,Gkgy:24 alan:60, ama 3 sorudan emin değilim onları doğru saydım.
-
kutluay kararlı 2019 da 2000 hakim alınacağını yazmış ama idari var mı belli değilmiş
-
@bcbc3434 heves kırmak istemem ama bence bu muhabbetlere simdiden inanmayalım hiç. Duyumlar hep yanlış çıkabiliyor buna birçok kez şahit olduk
-
Hadi arkadaşlar liste güncellenmeden yok mu başka ekletmek isteyen ?
-
23-58 arkadaşlar anket var dediler geldim.ekler misiniz listeye
Maruz görün lütfen. bu netlerle girebilir miyim -
@kubra111 emin olduklarınızı yazarsanız daha gercekci olur yoksa hepimiz emin olmadigini dogru sayarsa işi icinden çıkamayız 78 79 dogrularda 80 üstü olur bizde yazarsak
-
@mühlet aynen sıkıntı var
-
@frieddmann tabi kimse net bilemez fakat zaten ham puanınız 81.6 sapmayla 3 4 puan gelse keisn girersiniz bana göre
-
@kubra111 yandık ki hem de nasıl...
-
@minikistan hocam iki alternatif var yazılanlar doğru ise yüksek kapatacak benim tahminim 59/20 gibi ikinci olarak Listede yanlış larini doğru kabul eden kesim varsa bana öyle geliyor şahsen var gibi o zaman 2016 yılı ile paralel bir yerde kapatabilir
-
@kubra111 inşallah arkadaşım.herkesin gönlüne göre olur.
25 -59 arkadaşım
25-57 arkadaşım
Bunlarıda ekler misiniz -
21/57 Arkadaşın hocam ekleyin
-
@kubra111 alan netimiz aynıymış aslında. İnşallah olur hep beraber seviniriz
-
bir arkadaşım 30-70 yapmış ekleyin
-
@dzndr buna da şükür. 35-75 ler gelecek gibi :)))