29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Acaba neler artiikca standart sapmadan gelen puan düşüyor diyebilir miyiz
-
@geliruzmani sapma her sınavda farklı bir karakter sergiliyor maalesef. Bu sınavda da bambaşka bir sonuç çıkabilir, bekleyeceğiz başka çare yok
-
@geliruzmani size az bile gelmis 8 puan ss gelen var
-
@minikistan 2016 icin de gkgy 19, alan 54 net için 78.3 puan almışım 3.9 sapmadan gelmis
-
O degilde biz böyle yazışıyoz ya efsane cuma sanki 80 ler geliyor bitmediniz mi
-
@mühlet hocam son hafta böleceğiz
-
Standart sapmanın kuralı puanın arttıkça standart sapmadan alacağın puan düşüyor.
-
@fc-real-gdp önce anlamadım neyi bölüyoruz diye sonra kahkahayı patlattım
-
@kenan hayır hocam, ortalamanın üstüne çıktıkça daha çok sapma puanı gelir.
-
aynı kurumda çalıştığım arkadaşıma soruyorum sınav nasıl geçti kaç net var diye bana iyi değil deyip netlerini bile söylemiyor bir kaç kişiden öğrendiğim kadarıyla iyi geçmemiş ben kendi kendime demek ki iyi yapmışım diyorum burayı gördükten sonra kendimi mi kandırıyorum yoksa burası mı beni kandırıyor anlamadım....
-
@fc-real-gdp verdiği formulde iki tane var ama bir tanesi dediğin diğeri benim dediğim gibi istatistik dersinde gördmüştüm
-
@mrt kim kimi kandırıyor, neresi doğru neresi yanlış biz de anlamadık ama bu listedeki verilerin hepsi doğruysa sıkıntı büyük
-
@mrt bende anlayamıyorum sanki 2016dan cok fazla kolaymış gibi davranılıyor, ki alakası yok bence. Ya tüm iyiler bu grupta bu listenin hepsi mulakatta olacak , ya da yandık arkadaşlar :))
-
Burada ki muhabbeti derinleştirsek sınavın açıklanmasına kadar sürer heyecanımızı alır
-
@kubra111 22 ocakta mulakata katılırsak nasıl sevince bu kadar zaman gerildik
-
@minikistan ama nasıl bir rahatlama olur hem de. Tüm bu gerginlikleri bir anda unutuveririrz :))
-
@kubra111 inşallah kazanırızda mülakat icin forumda devam ederiz
-
22 sinden once aciklanma ihtimali var mi dostlar? Kizmayin insan bu surecte herseye umut bagliyor biliyorsunuz
-
Ben şeyden umutlanıyorum arkadaşlar .2016da falan böyle bir liste yapılmamış ya hani. Belki de bu ilk olduğundan gercekten de iyi kısmın cogunlugu katılmıştır belki de ankete. Simdi bu yazıma ama 15 bin kişi yazmayın. Biliyoruz ki asıl rakip max 2000 kisi zaten toplasan yani umudum tüm iyilerin katılmış olması
-
@kubra111 yeni bir başlıkta yeni bir gergin bekleyiş başlayacak (baltalamış gibi oldum ama)