29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Bir arkadaşın neti: 54/27
-
GK gy 25 alan 53 benide ekleyebilirsiniz ayrıca belirtmek isterim bu sınav 80 puanın altına düşecek gibi gözüküyor herkese başarılar dilerim
-
@selamiiii nereden bu kanıya vardınız merak ettim açıkçası çünkü biz korkar olduk bu forumdan sonra
-
@geliruzmanı07 100 sorudan 110 net
-
@kubra111 çok mukayese edilecek sınav olmamakla birlikte 2 eylül kaymakamlik sınavından çıktıktan sonra 80 ler 90 lar havada ucusuyordu lakin 400 kişiye bile tamamlayamadilar burda da aynı şeyi görüyorum maalesef
-
@selamiiii cok gerildik yorulduk ama yine de sonu insallah kaymakamlıktaki olaya benzer ve buradaki herkes mutlu sonla ayrılır
-
@kubra111 yani herkesin mutlu olarak ayrilamayacagini düşünüyorum osym soru hazirlamakla kalmıyor bizim Nerede hata yapacağımızı biliyor bir nevi tuzak kuruyor aslında pek hafife alincak bir kurum değil
-
Aslında benim şöyle bir tahminim var 2016 sınavına katılım 30.000 alım 600 2018 katılım 15.000 alım 300 yani totalde reel olarak bir değişiklik yok gibi hemen hemen aynı puanda kapatır diye düşünüyorum yada öyle düşünmek istiyorum..... bilemedim ️
-
Forumda yazan siralamalari dikkate alip moralinizi bozmayin arkadaslar.Kaymakamlik sinavinda forumda yapilan siralamada 30. gozukuyordum sinavda 39. oldum.Sebebi de gayet acik.Bircok kisi hatirlayamadigi/suphelendigi soruyu bunu da yanlis yapmamisimdir deyip dogru kabul ediyor.Hakimlik sinavinda ozellikle sorular 2 gun fazladan gec yayinlanana kadar sorular tartisildi.Bircok kisinin de sinav aninda verdigini dusundugu cevaplar degisti.Sonuc olarak ben sinavin 22 gk/gy 55-56 alandan kapatacagini dusunuyorum.(evet 22 gk/gy 55 alana gelme ihtimali var)Herkesin kendisine sormasi gereken soru benim bu kadar dogrum cikar mi acaba sorusu.
-
@selamiiii haklısınız peki kursa falan gittiyseniz var mı çevrenizden arkadaşlarınızdan yorumlar ? Insan merak ediyor rakipleri
-
@dzndr benim bir arkadaşım da var ekler misiniz, 29-73 (kendisi soru yazıp çözmüş)
-
@kubra111 hocam ben gecen hafta kitap almak icin baskent kariyere gittim. Orda sordum nasil ogrencileriniz ne yapmis diye, 68 alan neti yapan varmis. Ama kiz 2 yildir sadece hakimlik calisiyormus genel olrak sinava kolaydi demis ogrencileri.
-
@1umut mülakatta geçmeyi garantilemişse demek ki iki yıl sadece hakimlik mantıklı tabi
-
@mühlet katiliyorum hocam:)
-
@1umut 2 yıl çalışmaya 68 alan neti normal tabi
-
Son senemde 2018 kpssden aldigim puanlar hic bir isime yaramadi. Keske sadece 2018 de sayistay kaymakamlik ozelinde calissaydim diyorum kendi kendime. Idari yargi cok belli degildi o da yil sonuna denk gelince girdim sinava ama yetismedi sadece aksamlari musait olunca. En buyuk sıkıntı a grubunda sinav takvimi olmayisi, ongorulemezlik....
-
@kubra111 artık listeye bakmak istemiyorum, heyecanlı değilim
-
@mühlet umut her zaman var hocam aldırış etmeyin .. listeyi de iyi ki yapıyoruz ki bu bize tecrübe olucak hem, bakalım açıklandıktan sonra bos yere mi korktuk yoksa korkmakta haklı mıyız göreceğiz
-
@trkunc mantıklı değilmi tespit yorumlarınızı merak ediyorum
-
Listeye eklemişmiydiniz acaba beni 19/57 umut varmııııı