ETKB 20 Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@brzezinski diploma icin
-
burası ile ilgili şöyle aptalca bir şey var,başvuracak arkadaşlar varsa dikkat etsin. iktisat için konuşuyorum sadece bölümü ''ingilizce'' okumuş kişiler başvurabiliyor. ingilizce iktisat,ekonomi,maliye dendiğinde ben ekonomiden kastın normal düz iktisat olduğunu düşünmüştüm. e madem böyle ingilizceye takıksın yds istesene o zaman ? ingilizce iktisat okuyan kişilerin %90ından fazla yds yaptım ben,puanım da iyiydi ama kaldık. ne diyelim Allah razı olsun etkb.
-
@snickers benim de maliye hocam ingilizce okumadim o kadar belgelerle ugrastim boşuna mi şimdi kacirmisim orayi
-
@brzezinski hocam ben de aynı şekilde uğraştım,birkaç yere daha belge vermem gerekiyordu şehir dışından binaya kadar gittim. diplomayı kontrol ederken farkına vardılar kadın müdürüne de sordu ingilizce iktisat dediler. maliyede de olay böyledir diye düşünüyorum. siz kurumu arayın isterseniz boşa zahmet etmeyin elden gidip ya da postayla yollayıp.
-
@snickers anladım hocam sağolun
-
p 29'dan başvuran var mı ?
-
Arkadaslar hic iktisat olarak basvurusu kabul edilen var mi? Illa ingilizce iktisat veya ekonomi olacak demisti gorevli gelen basvurular geri cevrilmis.Cimer e yazdik ama henuz ses soluk yok.Bu sekilde olup da basvuru evragi kabul edilen var mi?
-
Bu diplomanın onaylı örneği diyor diplomanın fotokopisi kabul olmuyor mu yani illa noterde tastiklememiz mi gerekiyor
-
@olursaolur hocam üstte de yazdığım gibi benim edilmemişti. fakat cimer konusunda bir talep oluşturmadım,nasıl oluşturulacağına dair yardımcı olursanız ben de yollayayım. gerçekten büyük rezillik ingilizce iktisat mevzusu.
-
@olursaolur ben dün verdim Herhangi bir eksiklik vermediler Hocam tamam dediler
-
@snickers aynen hocam ilgili kurumu belirtip cimer e yazi yazdim bolum isminden dolayi basvurumuzun reddedildigini belirttim bunun icin revizyon talep ettim ilgili kurumu isaretledim ekte de ilan metninin ilgili kismini ss olarak cekmistim onu koydum insallah bisey yapilir.
-
@olursaolur umarım hocam gerçekten böyle bir saçmalık yok ek olarak @hacettepe hocam sizde nasıl oldu acaba ? türkçe bir bölümden mi mezunsunuz ?
-
@snickers Hocam ben Türkçe maliye.
-
@hacettepe Allah Allah hocam yanlış anlamayın size karşı bir ithamim yok ama durum çok garip. İktisatlari ingilizce değil diye geri çevirdiler Türkçe maliyeyi kabul ediyorlar. Bu ise netlik getirmezlerse sonuç mahkemelik bile olabilir. Hayırlısı olsun ne diyelim.
-
@snickers İngilizce Maliye diye bir bölüm yok yalnız
-
@tuçiiii Evet çok değerli ve sorunları kökten çözen bir bilgi verdiniz yalnız. O zaman ben yatayim iyi geceler.
-
@snickers sorunları kökten çözmez belki ama mantık kurmanıza bi nebze yardımcı olur diye ümit etmiştim andndjjdjd
-
İlanda mülakata gireceklerin yayınlanma süresi belirlenmemiş. Daha önceki alımlarla ilgili bilgileri de sitelerinden kaldırmış kurum. Tahminen ne zaman açıklanır listeler?
-
Liste yayınlanmış. Girecek arkadaşlara başarılar.
http://enerji.gov.tr/tr-TR/Bakanlik-Duyurulari/Enerji-ve-Tabii-Kaynaklar-Uzman-Yardimciligi-Giris-Sinavina-Iliskin-Duyuru -
Bir önceki alımdan işe başlamış biri olarak İşletme bölümünden girecek arkadaşların sorularını yanıtlayabilirim. Herkese kolay gelsin