İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@farukk__147 hocam onun için diyorum ama işkur dikkate almadı daha önce. Bizi mülakat listesine almayın diyen herkesi listeye aldılar. Şimdi iş daha da resmileşti. Boşuna uğraşmayalım. Mail, telefonla olacaksa onu yaparız.
-
@ahmet-tahsin Eyvallah hocam. Düşünceli yaklaşımınız için teşekkürler. Kurum kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok elbette
-
@Ahmet-tahsin öncelikle sizi bir kez daha tebrik ediyorum ve şunu diyeceğim ankarada iseniz kuruma gidip el yazılı ve imzalı dilekçe sunun isterseniz, mail atmak fax çekmek mülakat listesi açıklanmadan önce işe yaramadıysa mülakat sonuçlarında da hiç yaramaz.
-
@rootofallevil hocam malesef orda değilim. Umarım ya listeye almazlar yada yedek falan olurum. Yarı yarıya yedek ayrıldığı için hiç olmazsa kadro boş kalmayacak.
-
güvenlik soruşturması yapıldıktan sonra mı açıklanır acaba
-
Muhtemelen ama şuan hangi aşamada acaba ? Nisana kadar sürer mi ?
-
İşkurdan önce yapılmış olup hala sonucu beklenen mülakatlar varsa onların açıklanması bizim için daha hayırlı olur. Arada feragat edenler çıkarsa başarı listesine girme şansımız artar.
-
Açıklanmak mı
-
Moralinizi bozmam istemem ama sonuç bekleyen biri olarak şöyle diyeyim hayırlısıyla bir oruclarinizi tutun ramazan bayramı geçsin kurbana kadar belki oda bir ihtimal sonuç beklediğiniz kurum ACSGB ye bağlı denetmenlik 9 ay sgk teftiş 7 ay iş teftiş 11 ay en son olan ishtdam mülakat sonucu 11 ay sonra olmuş hayatınıza ilişkin planlarınızı ona göre yapın umut beklemeyin
-
@sgkdenetmeniniz yani diyorsunuz ki adı üstünde çalış-ma bakanlığı son istihdam uzman yrd alımı 11 ayda mı tamamlanmış yanlış okumadım değil mi?
-
Kdk 2 ay gibi bir sürede açıklanmış. Bu da 35 kişilik bir alım umarım kısa sürede açıklanır..
-
@ahmet-tahsin bu tür sınavlarda bir başkasının sizin adınıza mail ve ya faks yolu ile feraget etmesi mümkün olduğundan yazılı ıslak imzalı dilekçe ile başvuru yapılması gerekir. posta yolu ile gönderin
-
@sgkdenetmeniniz bildiğim daha önceki sınavlar 3-4 ayda açıklandı en son sınav darbe öncesi yapıldı o nedenle gecikti
-
@paretowilfredo üstad biliyorum biraz erken ama mülakat sonuçlarının bulunduğu aşama ile ilgili bilgi verebilir misin?
-
Seçimlerden sonra açıklanır mı sizce ne dersiniz?
-
Keşke açıklansa. Harika olur. Yakın zamanda arayan oldu mu acaba ?
-
SGK Denetmen Yardımcılığı 7 ayda açıklanmıştı bu da öyle olacaksa yedekler bile yetmez yerleştirmeye.
-
İş teftiş başlığına baktıysanız danışmana ulaşılmış seçimden sonra ( işkur da dahil) açıklanacak demiş . Umarım öyle olur.
-
@ezo yok bakmamıştım siz söyleyince baktım inşallah nisanın ilk haftası yüzümüz güler.
-
@spartalı İnşallah