İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Seçimleri geride bıraktık, çalışma bakanlığı ile alakalı mesleklerin alım işlemleri bu ay içinde bitirilir mi sizce? İş teftiş, sgk teftiş işkur vb...
-
@paretowilfredo üstad işkur mülakatlarını da soruşturabilir misiniz?
-
Bir ses yok mu arkadaşlar ?
-
Kısa vadede açıklanmicak gibi hissediyorum
-
@tazmanyacanavarı histen ibaretse sorun yok, duyumsa sıkıntı
-
Kurumu aramalı mı ?
-
Aramalı mı diyerek bahar gelmez hocam siz mülakat sonucu bekleyenlerin yerinde olsam bu hafta tekrar tekrar arardım
-
Arayan oldu mu kurumu?
-
Aramakla olacak şey değil telefona çıkan kişi bizden farksız, onlar da bilmiyor.
-
Az önce aradım. Güvenlik soruşturması devam ediyormuş. Anladığım kadarıyla kazananlar için bir liste oluşmamış. Herkes için güvenlik soruşturması yapılıyormuş.
-
Listelere çalışma bakanlığından mı onay gelecek?
-
@erdl57 güvenlik soruşturması için önce güvenik soruşturması formunu doldurup göndermek gerekmiyor muydu?
-
@daisy gerekli değilmiş demek ki
-
Yapılan ön soruşturmadır gvs formu vermedik o daha sonra
-
@brzezinski gvs formu dediğiniz mülakatı kazandıktan sonraki aşama mı?
-
@rootofallevil aynen kazananlar için
-
@brzezinski Hocam şimdi ilan metnini inceledim de mülakatı geçenler psikiyatri raporu, mal bildirimi ve 4 vesikalık fotoğraf verecek diyo. Sizin dediğiniz gibi olsa gvs formu doldurulması da yazardı sanırım..
-
@serhats bilmiyorum ki hocam prosedür genelde öyle idi
-
Bu işin sonunun iş müfettişliği sınavına benzemesinden korkuyorum o sınava girenler 1 yıldır sonuç bekliyorlar
-
Arkadaşlr benim btk oldu pazartesi sabah feragat edeceğim iktisat bölümünden bir kişi daha azalmış olsun