İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Mulakata kalan arkadaslari tebrik ederim. Basarilar:)
-
@akorkmaz1910 bana dün açan dediğim tepkiyi verdi. Ben listede yokum kıl payı kaçmış çok şükür. Şimdi siz feragat edersiniz beni alırlar listeye falan diye korkmuyor değilim
-
@metehan evet geçen seneye göre şansısız
-
@gagelessh hocam zaten endüstri mühendisliğinden bir avuç adam alıyorlar unutmalarını çok görmem ama hatırlatmak lazım, konuşarak ne olduğunu öğreneceğiz
-
@aslan-reyiz 2 puanla kaçtı. Sağlık olsun
-
Kpss çalış belirli puan al başvuru yap herşey normal sıralamaya girememek kadar normalide yok ama listelerde hep belli isimleri görmek gerçekten sinir bozuyor illa kpss den 92 üstü mü almamız lazım 92 üstü aldık 95 ile kapatan kurumlar var ne yapmamız lazım işe girmek için ilk 10 ilk 5 bir açıklama yapılsa ve ilk 10 un üstündekiler işe giremez dense ona göre oturup tekrar kpss başlasak çalışmaya heryere başvur kırtasiye git fotokopi çektir fotoğraf çoğalt başvur yine 92 den aşağı düşmesin yine belli başlı kişiler listede olsun yani gerçekten söyleyecek sözüm yok üzülüyorum çalışkan versen işi parçalayacak bir nesil heba oldu oluyor yazık
-
@gagelessh, içinde söyledi: İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
Endüstri mühendisliğini neden açıklamamışlar arkadaşlar
Hocam şuanda sitede mevcut. Yeni açıklandı sanırım..
-
Diplomanın orjinalini mi istiyorlar e devlet çıktısı yeterli olur mu ?
-
Kurum bugün açık mıdır arasak? Belgeleri elden mi teslim edeceğiz yoksa posta veya kargo ile göndermek oluyor mu sorsak?
-
Duyuru sayfasındaki telefonları aradım ulaşılamıyor. Kurum bugün açık değil sanırım. Postayla mı elden mi belli olsaydı bari
-
Diploma e devlet çıktısı gönderecem ben. Bir de benim elden teslim etme olanağım zaten yok belirtilen adrese göndereceğim ptt ile.
Bakalım nasıl olacak -
Arkadaşlar P15 ten 91 ile mülakata kalamayanlardanım ki çok şaşırtıcı bir sonuç değil.Asıl şaşırtıcı olan başka kurumlarda uzman müfettiş olan tanıdıklarımın adlarını bu listede görmek oldu.
-
Feragat eden arkadaşlar adlırını yazabilirler mi acaba pazartesi kuruma gidip bu konuyu görüşüp feragat edenlerin listelerden çıkarılmasını talep edeceğim hatta gelmeyi düşünen başka arkadaşlar varsa haberleşip birlikte orada olalım.
-
Kurumun feragatleri dikkate alması lazım pazartesi mesai bitimine kadar yeniden değerlendirip tekrar liste yayımlamaları lazım
-
@rootofallevil Aynen hocam ama bi girişimde bulunmak gerekiyor.
-
PTT İLE Mİ YOLLANACAK BELGELER
BİLGİ SAHİBİ OLUNDU MU -
@proust Hocam, 3 gün içinde PTT teslim edebiliyor mu? Ben İstanbul'dan BDDK'ya posta verdim 4-5 güne anca gitti. Dikkatli olun hakkınız yanmasın.
-
Pazartesi sabah erkenden kurumu arayıp bilgi alacağım. Postayı kabul etmeleri lazım, inşallah sadece elden demezler.
-
@bluephantom Hocam APS ile verecem, umarım yetişir. Lakin yetişmezse yapacak bişey yok ;(
-
@rootofallevil Hocam o zaman ben aramayayım siz arayıp yazarsınız yada birimiz arasın. Diploma çıktısı ve elden başvurusu sorularını sorup buraya yazar ve herkes faydalansın. Pazartesi öğlen mesaisiden önce vermeliyiz ki direk o gün çıksın yetişmesi için.