İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Ptt kargo ile gönderdiğim her evrak ertesi gün ulaşıyordu. Sizde nasıl 4-5 gün sürüyor ?
Ptt ile gönderimi kabul ederlerse sabah saatlerinde kargoya verin. İnsan hakları sınavı için öğleden sonra verdiğim için 3. günde teslim edilmişti aman buna dikkat edin.
-
@sdinc94 Ben de anlamadım hocam. BDDK başvurumda böyle olmuştu. Siz APS ile mi yolladınız?
-
Dostlar son dönemde, özellikle bi 6 aydır PTT ve postacılar inanılmaz özensiz. Biz Kurumsal yazışmalar yapıyoruz iş gereği, hepsi de geri iade edilemez kapsamda, muhtara da olsa tebliğin yapılması şart. Postacılar öyle bir hale geldi ki, aynı il içinde bile postamız 3 4 günden önce ulaşmıyor bir süredir. Bu şekilde yapmaları gereken tebliği adres bulunamadı diyerek iade etmeye falan başladılar. Tebliğ etmişse de kapıya yazı yapıştırma zinhar yok zaten.
O nedenle tedbirli olun, ilden ile tatbik değişiyordur muhtemelen. -
@bluephantom aps yaklasik 3 günde gidiyor hocam
-
@bluephantom Normal düz kargo hocam. 12.20 TL olan.
-
@sdinc94 Demek ki lokasyona göre farklılık gösteriyor. @brzezinski Aps 3 gün ise normal yolla gönderim benim dediğim süre makul oluyor ama olması gerekenin çok altında.
-
@jimbombom Benim de 0.10 ile kaçtı
-
@kbra1212 Üzücü maalesef.
-
Giremedik çekoda tebrik ederiz giren arkadaşları
-
Arkadaşlar üniversitede staj başvurularında kullandığım bir cv örneği var. Özgeçmiş yazarken cv gibi mi yazalım nasıl yazalım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba??
-
@serhats güzel bir konuya değindin hocam ben de merak ediyorum arkadaşların fikirlerini.
-
@kbra1212 pazartesi arayın siz de belki feragat edenleri çıkarırlar.
-
en son 2015 yılında gelir uzman yardımcılığı için özgeçmiş yazmışım onu işkura göre ayarlayıp düzenleyerek benzerini yazacağım
-
@rootofallevil nasıl yazdınız hocam örneğin facebookta falan gördüm de düz yazı şeklinde mi yazdınız?
-
@serhats ilk paragrafta kendinizden bahsedin şu tarihte şurda doğdum. Okuduğunuz okullar vs. Sonraki paragrafta ünversitesi döneminde yurt dışına okumaya gittiyseniz ondan bahsedin varsa sertifikalarınız, katıldığınız seminerler kısaca değinin. Eğer bir kamu kurumunda veya özel sektörde çalışıyorsanız bir diğer paragrafta ondan bahsedin ne zaman işe girdiğinizi falan yazın. Son paragrafta kısaca kişisel özelliklerinizi, bilgi beceri yetenek ve deneyimlerinizi yazın son olarak da mesleği tercih nedenlerinizi çok iddialı ve uçuk olmayacak şekilde belirtin.
-
@rootofallevil ilaveten kisaca aile bilgileri de eklenebilir. Kaymakamlik icin ozgecmis orneginde vardi yanlis hatirlamiyorsam. Babam emekli ogretmen vs. Evli olanlar esinin calistigi kurum veya unvani ekleyebilir.
-
TC kimlik no beyanı için kimlik fotokopisi çekip üzerine "1234567890 şeklindeki kimlik numarasının tarafıma ait olduğunu beyan ederim" yazıp isim soyisim imza atacam bu şekilde olur herhalde
-
Adli sicil kaydı e devletten alınan yeterli olur mu ?
-
@gaziçeko yeterli olur