kök hücre bağışı
-
@y-oguz90 hayır bildiğim kadarıyla sigara
kullanımı donör olmak için bir engel değil.lütfen ertelemeyin.şuan belki sizi bekleyen biri var ve onu iyileştirebilecek tek sey sizin hücreleriniz. -
@seda geçmiş olsun öncelikle. Başlık o kadar faydalı oldu ki hep kafamda olan ama ertelediğim konuyu gündeme getirdiniz. En kısa zamanda ben de gidip bağış yapacağım. Bir sorum olacak. Troit ilacı kullanıyorum yanında başka ilaçlarım da var kullandığım. Bunlar bağış yapmaya engel mi?
-
@ezo çok teşekkürler ilaç kullanma konusu hassas bir konu yanlış bilgilendirme yapmak istemem açıkçası.bu sorunuzu168i arayarak kızılay yetkililerine iletirseniz daha doğru bilgi verirler size.hassasiyetiniz icin cok tesekkur ederim bu arada
-
@seda arayıp öğreneceğim tekrar geçmiş olsun
-
@ezo teşekkürler
-
Umarım buradan bir kişi bile şu başlıktan etkilenip gidip kan verir... Buna ben dahil.... Toplum duyarsızlıktıkca bireyler yalnız kalır... Bu başlık için, @seda seni tebrik ederim, cunku biz burda hepimiz kendi dertlerimize düşmüş kendi hayatlarmızı değiştirmeye çalışırken, başka hayatlara can olma fikri hatırlatılması harika
-
Öncelikle bu başlığı açtığınız için çok teşekkür ederim ve geçmiş olsun @seda Kök hücre nasıl bir tedavi şeklidir bağış nasıl yapılır hiçbir bilgim yoktu. Kafama gerçekten dank etti. En yakın zamanda çapa kan merkezine gideceğim sözüm olsun ve ne hissettiğimi paylaşacağım inşallah. Teşekkürler...
-
@ignore bende duyarlı olan herkese teşekkür ederim.bu konuda biraz biseyler ögrenince insanın içinde birilerine anlatmalıyım hissi doğuyor.zor olmayan bir süreç var ortada ve malesef sadece bilinçsizliğimiz yüzünden hastalar çok zor zamanlar geçiriyor.bu bir halka.birbirimize aktardıkça çoğalıcaz ve inşallah donör bulunamadıği için hayatını kaybedenler olmayacak.
-
@north-remembers duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.ne hissettiğinizi merakla bekliyorum
-
@seda şimdi arkadaşımla birlikte kan verdim çok güzel bir duyguymuş umarım hemen eşleşme çıkar çok ama çok mutlu olurum size teşekkür ediyorum
-
Şehir meydanlarında kızılayın tırları oluyor hani orada kan verirsek kök hücre bağışına katkı sağlar mıyız? Okyanusta bir damla misali bile olsa insan hayatı için seve seve katkı sağlarım
-
@rootofallevil evet onlarda aliyor kardesim
-
Bazen diyoruz ki ty de iyiki böyle başlıkların açılmasında çorbada tuz misali etkimiz olmuş. Bunun dışında bir güzel başlıkta küçük bir çocuk için açılmıştı. Ona hediyeler alınmış, toplu ziyaretler yapılmıştı, genç yaşta kaybettiğimiz o kardeşimizin kısa zamanda olsa mutlu olduğunu duymak dahi insanlık adına umutların filizlendiğini gösteriyordu. Rohani kardeşim seni de unutmadık.
-
@rootofallevil kızılayın tırlarına gittiğinizde kök hücre için donör adayı olmak istiyorum derseniz size bir form verirler ve 3tüp kan alırlar.böylece siz de birinin hayatını kurtarabilmek için bir adım atmış olursunuz
-
@antimülakat ben özellikle başlığa ilgi gösteren sizlere cok teşekkür etmek istiyorum. aslında hepimizin meselesi bu ama ilgi göstermeniz beni cok umutlandırdı ve cok mutlu etti
-
@north-remembers duyarlılığınız ve güzel kalbiniz icin cok teşekkür ederim.umarım genetik ikiziniz sağlıklıdır ama eğer size ihtiyacı varsa da umarım en kısa sürede eşleşirsiniz ve bize burda sürecin nasıl ilerlediğini anlatırsınız.ben hasta tarafından nasıl bi umut olduğunu biliyorum ama donör tarafında nasıl duygular yaşanıyor cok da merak ediyorum.insallah sizden ögreniriz bunları
-
@seda umarım inşallah
-
arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle belki televizyonda yada sosyal medyada Öykü Arin için başlatılan kampanyaları duymuşsunuzdur. bende hem başlıği güncel tutmak için hem de annesinin verdiği bilgilendirici röportajı sizlerle paylaşmak için buraya bir link bırakıyorum. belki izlemek isteyenler olur https://youtu.be/CuYlu2c4LJk