İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
ben de nolduğunu merak edenlerdenim. bu kadar uzaması garip
-
Arkadaşlar,immib sitesindeki personel alım ilanını kaldırmış.
-
@tahsin989 helal olsun be ne diyelim ki
-
İlanın kaldırılması ne anlama geliyor şimdi hiçbir açıklama yapmadılar
-
Diğer kurum ilanlarından aldığım tecrübeye göre yakın zamanda mülakat listesini açıklayacaklar.
-
@north-remembers İlanın kaldırılması bir şey değil. Zaten bir fonksiyonelliği kalmadı. Süreç durduruldu denirse oturup düşünmek gerekir.
-
@bluephantom teşekkürler hocam
-
@north-remembers Rica ederim ne demek. Bu tür kurumlarla ilgili elimde malumatım yok. Baya da yabancıyım aksi takdirde bilgi paylaşırdım.
-
@bluephantom biliyorum hocam Allah razı olsun başlıklarda denk geliyorum bilgilerinize teşekkür ederim paylaşmak güzeldir
-
Ben aradım telefonda bilgilerinin olmadığını siteyi takip etmemiz gerektiğini söylediler
-
@selamiiii sizi de sitenizi de... deseydin
-
@iktisatsever Hahaha @selamiiii Hocam, süreç durdurulmuş mu diye sormadınız değil mi?
-
@bluephantom Hayır sormadım durdurulmussada artık şaşırmam yani açıklamak neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. İnsan çıkıp böyle oldu söyle oldu der. Artık bu alımlar insana huzur ve güven vermekten çok eziyet olmaya başladı
-
@selamiiii Aslında şeffaflık anlamında ilan gelirken '1 ay içerisinde sonuçlar ve mülakat tarihleri ardından şu ve şu tarihlerde sonuçlar açıklanacaktır' yönlendirici tarihler tarzında talimatlar koysalar bunlara gerek kalmayacak. Ben ilan verecek olsam bunu yapardım. Ardına da her türlü ihtimale karşı şirket belirlenen tarihlerde herhangi bir sıkıntı olmasına karşı yeni tarihler belirleme yetkisini elinde tutar derdim.
-
Aciklandi
-
Puanların Maşallah ı var.
-
İçerdeyim.
-
Uzman 1 den listedeyim fakat birkac gun sonra baska bir mulakatım oldugu icin gelmeyeceğim.Kalan arkadaşlara başarılar.Dediğim gibi düşük kapattı..
-
@akademili Hocam, RTÜK mü? Başka bir durumunuz varsa bir şey diyemem ama kaçırmayın tavsiyem. Ben de geleceğim RTÜK'e.
-
90 puanla burası mı vay beee vay beeee