İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
@desertiger @tahsin989 Mesela ne sordular hocam?
-
@bluephantom aslında sorular değildi zorlaştıran,komisyonun tutumu sanırım öyle anlaşıldı.
-
@tahsin989 @BluePhantom evet tutumlari sertti. Soru sorarken yuzume bakmadilar. Cevap veriyorum yuzume bakmiyolar. Bisey soyluyorum ters biyerinden tutup ters bisey soyluyolar. Ilk mulakattaki guleryuz yoktu. Oyle olunca kendinide ifade edemiyosun
-
@desertiger Öyle görünüyor ki hepimiz için ortak bir durum bu.Umarımonlar için tutumları değil de yeterliliğimiz ön plana çıkar sonuç olarak.
-
Günaydınlar arkadaşlar,immib in sitesinden ilan bilgileri ve mülakat duyurusu kaldırılmış,beklenenden erken açıklanabilir mi?
-
sonuç listesini açıklamışlar
-
Girememişiz şaşırmadık. Kazanan adaylara başarılar diliyorum.
-
uzman 3 , uzman 5, uzman 6 dan kimseyi almamışlar. Madem öyle neden ilan açıyorlar insanlar oraya kadar gidip masraf ediyor !? Herkesin durumu var mı acaba, herkes için bunlar kolay mı acaba ? Nasıl bir kurumdur bu ...
-
@out-of-sorts, içinde söyledi: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
uzman 3 , uzman 5, uzman 6 dan kimseyi almamışlar. Madem öyle neden ilan açıyorlar insanlar oraya kadar gidip masraf ediyor !? Herkesin durumu var mı acaba, herkes için bunlar kolay mı acaba ? Nasıl bir kurumdur bu ...
Ben aradım neden kimse alınmadı die demek ki sizi beğenmediler hiç dediler hahahahahah bence kritik nokta bırakıp gidebilecek olanları almadılar zaten bana ilk mülakatımdaki kişi burasını devlet dairesi gibi düşünüp 9-6 çalışırım die gelip hayal kırıklığı yaşayıp üç dört ayda giden çok oluyor demişti.
-
İdari memur 1 alımı için feragat edecek olan veya etme ihtimali olan var mıdır ?
-
@limonagaci işin enteresan tarafı ben onlardan değildim. Gayette kararlı ve istekliydim ki bunu net bir şekilde yansıttım. Ama sonuç kimseyi almamak ! İşleyen sistem çok garip. Bu durumda kurumdan ayrılanlara hak veriliyor tabi.
-
@out-of-sorts, içinde söyledi: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
@limonagaci işin enteresan tarafı ben onlardan değildim. Gayette kararlı ve istekliydim ki bunu net bir şekilde yansıttım. Ama sonuç kimseyi almamak ! İşleyen sistem çok garip. Bu durumda kurumdan ayrılanlara hak veriliyor tabi.
Siz sanirim mulakattan sonra arkadasini bekleyen adaysiniz. Tahminim dogruysa sizinle konusmustuk. Hakkinizda hayirlisi olsun. Umarim iyi ki immib olmamis dediginiz bir is cikar karsiniza.
-
@limonagaci yok hayır değilim ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, aynısını sizin ve hepimiz için diliyorum. Umarım öyle olur ve umarım kuruma başvuracak herkesin yolu bu site düşer de şu yorumları okurlar. Böylece kurum hakkında fikirleri olur. O puanlar kolay alınmıyor değecek yerlere harcanmalı.
-
Zaten mülakat mülakat değildi ki. Hiçbir şey sorulmadı öyle havadan sudan muhabbet ettik sonra mezun olunan üniversite ismine bakarak kafalarına göre seçmişler. Neyse ki 1 hafta önce başka bir yerden olumlu haber aldım oraya gitmeyi planlıyordum hayırlısı olsun herkes için
-
@blackform soylediklerinize katilmakla birlikte bu sekilde susmamamiz gerektigini dusunuyorum. Ustte demekki begenilmemissiniz hic gibi birseyler yazmislar eger gercekten boyle birsey soylendiyse bu ne kadar yanlis etik olmayan bir tutumdur boyle.yaptiklari mulakatta tek bir teknik bilgiyi olcecek sey yokken sohbet havasinda gecen bir mulakat ne kadar belirleyici olabilir.sosyal yonumuzu hitabetimizi begenmedilerse bile ki kendimden gayet eminim bunu begenmediler hic demekki diye dile getirmek nasil bir amatorluktur. Diyelimki tecrübe konusunda eksik gorup istemediler biz onceden cv lerimizi yolladik madem cagirmasalardi 2 kez mulakata.ustte de belirtildigi gibi imkanlarimizi zorlayip geldik cok uzak yerlerden belkide ustelik 2 defa. Sessiz kalmayip kurumu arayip detayli bilgi almaliyiz
-
@out-of-sorts kesinlikle kurumda kaliciliga bakildigini ben de dusunmuyorum bu isin icin ne kadar istekli oldugumu ve kalici olacagimi ben de cok net ifade etmistim. Olanlar karsisinda saskinim gercekten
-
@limonagaci" demekki sizi begenmemisler hic" bu nasil bir uslup. Gercekten bu sekilde cevap vermis olabilirler mi bu dogru mu? Hayretler icerisindeyim.herseyden once bu hic etik degil
-
@mimmerve, içinde söyledi: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
@limonagaci" demekki sizi begenmemisler hic" bu nasil bir uslup. Gercekten bu sekilde cevap vermis olabilirler mi bu dogru mu? Hayretler icerisindeyim.herseyden once bu hic etik degil
evet böyle dediler ben beğenmemelerinin özel bir sebebi var mı dedim? hayır yok mülakatta genel olarak çok şeye bakılıyor davranışlarınız ifadeniz falan dedi (biraz da tersler gibi konuştu) . Kendi kalitelerini ortaya koydular. Benim bulunduğum kadroda almadıkları kişilerin hem kpss puanı hem yds puanı 90 üstüydü. ikimiz de başka kurumlardan haber bekliyorduk ben bu açıdan almadıklarını düşündüm.
-
@mimmerve, içinde söyledi: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
@blackform soylediklerinize katilmakla birlikte bu sekilde susmamamiz gerektigini dusunuyorum. Ustte demekki begenilmemissiniz hic gibi birseyler yazmislar eger gercekten boyle birsey soylendiyse bu ne kadar yanlis etik olmayan bir tutumdur boyle.yaptiklari mulakatta tek bir teknik bilgiyi olcecek sey yokken sohbet havasinda gecen bir mulakat ne kadar belirleyici olabilir.sosyal yonumuzu hitabetimizi begenmedilerse bile ki kendimden gayet eminim bunu begenmediler hic demekki diye dile getirmek nasil bir amatorluktur. Diyelimki tecrübe konusunda eksik gorup istemediler biz onceden cv lerimizi yolladik madem cagirmasalardi 2 kez mulakata.ustte de belirtildigi gibi imkanlarimizi zorlayip geldik cok uzak yerlerden belkide ustelik 2 defa. Sessiz kalmayip kurumu arayip detayli bilgi almaliyiz
yani bir de asıl karar veren hangi komisyondu dedim ikinci komisyondu dediler. Örneğin tecrübe eksikliği ana kriteleri ise o zaman salt puana göre sıralama yapmasınlar. Başka kriter belirlesinler ona göre çağırsınlar. Oraya gelen insanların en az %75'i işsiz. İki kere oraya görüşmeye çağırıp tecrübe eksikliğinden almamak personele verdikleri değeri gösterir. Bu da zaten giden çok oluyor die belirtmelerinden de belli.
-
yedekten kazanmışım. asil kazanıp gitmeyecek olan varsa özelden yazabilir mi bana ?