İMMİB 22 Personel Alım İlanı
-
@limonagaci, içinde söyledi: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
@bluephantom, içinde söyledi: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
@out-of-sorts @limonagaci @mimmerve @blackform Dikkatinizi çektiyse ikinci mülakat tarihi net şekilde belirlenmedi ve 2 hafta sonra deyip geçiştirildi. Ardından iki gün önce tarihler belli oldu. Hiçbir makul kurum bu şekilde yapmaz. Araya mesafe koyar ya da önceden ilk mülakatla birlikte açıklama yapar ama bu yapılmadı. Tam mülakat günü ansızın bir telefon( muhtemelen herkese) mülakat saatinden erken gelebilir misiniz diye soruldu. Bu tam bir amatörlük ve kepazelikti. Nitekim telefonu açamayanlar oldu( benim gibi). Telefona dönüş yaptığımdaysa toplantımız var, erken gelin de sizi aradan çıkaralım tarzında berbat ve insanı üçüncü sınıf hissettiren açıklama yapıldı. Üzerine bir de insanlar apar topar gittiklerinde erken çağrılan adayların bir çoğunun( benim gördüğüm kadarıyla, hepsi diyemem) mülakata daha alınmadıklarını gördü. Yani insanları erken çağırıp normal girecekleri saatte mülakata aldılar. Bütün bunlar toplandığında tablo çok net. Dışı parlak ama içi kokmuş bir kurum. Ciddiye alınacak bir yer hiç değil.
Beni mulakat saatinden bir bucuk saat once aradilar hahaha ben daha onceden duydugum icin erken yola cikmistim ama mulakat 15.30 civari gibi bitti pek bir sey fark etmedi dediginiz
gibi zaten komisyondakilerin de cok bezmis bir hali vardi hallerindenBir de adaylari arayip mulakata gelicek misiniz die aramislardi ilk mulakatta bu da komik degil mi?
-
Bu yorumları okuyan insanlar seçilmedikleri için karalıyorlar diyecekler bizler için belki de ama gerçekten alakası yok bunu son derece samimi ve içten olarak söylüyorum sizlere, bu kadar amatörce ve plansız düzenlenmiş bir mülakat daha önce hiç görmedim. Ne mülakat öncesi bir düzen vardı, ne 5 dk yapılmış mülakatların seçicilik niteliği vardı ne de mülakat sonrasında bir düzen mevcuttu... Açıklanan sonuçlarda, kişilere dönüşlerde hiçbir şekilde tatminkar cevaplar verilmedi. Bu kadar özensiz, düzensiz ve profesyonellikten uzak bir kurumda çalışmamak en doğrusu belki de.
-
@blackform her işte var bir hayır. Çalışanlardan da memnun olmayan sayısı azımsanamayacak miktarda.
-
@kml Nedense şaşırmadık. İşe alımı böyleyse artık içerisi nasıldır kimbilir!
-
@antimülakat hocam maaşlar hakkında verdiğiniz bilgi diğer birliklerde ve TİM’de(Türkiye İhracatçılar Meclisi) de geçerli midir acaba ? Benim orası oldu da başlayacağım nasipse maaş durumunu merak ediyorum herkes bir şey söylüyor.
-
@cevatcobanli444 hocam ortalama aylık elinize geçecek paranın 6 bin civarında olacağını düşünüyorum.
-
@antimülakat 3bin küsürlerde olacak sanıyordum birkaç yerden öyle söylediler nasıl geçinecem diyordum. Ailenin yanında olsa çok güzel para ama şimdi bu işin evliliği aile kurması filan var diye biraz düşük gelmişti istanbul şartlarında. Neyse yaşayıp göreceğiz psikolojik sınırım 5bin
-
@cevatcobanli444 hocam buralarda daha doğru bilgi verilecektir ama 3 ayda bir çift maaş vs. olduğunu biliyorum. Birazdan bir dostumuz bizi aydınlatacaktır.
-
@antimülakat hocam evet insan kaynaklarından da bu şekilde söylediler
-
@norules maaş icin mi? 5 bin mi 3 bin mi?
-
@busrabusra timde uzman yardımcılığı için ortalama elinize geçen c seviye dil olursa 5900 civarı, b seviye dil olursa ortalama 6000. İdare memurların da 500 600 lira daha az aldığını söylediler.
-
@norules TİM değil de İTKİB hakkında bilginiz var mı bu rakamlar cok geldi bana
-
TİM, İTKİB,İMMİB Arkadaşlar buraların mülakat sonuçları açıklandı mı? Gelecek ilanlar İçin etkili onun İçin soruyorum
-
@antimülakat hocam siz birliklerin her hangi birinde görev yapıyor musunuz okudugum kaarıyla cok fazla memnuniyetsizlik yazılmış bu başlık altında sizin düşünceniz nedir
-
@busrabusra çok fark edeceğini sanmıyorum ama insan kaynaklarına sorarsanız cevap verirler. Hem maaş 4400 civarıymış merkez uzman yardımcılıklarından daha az ama ikramiyeleri ek ödemeleri fazla tüm ihracatçı birliklerinde 17 maaş var. Bir de diğer forumlarda yaklaşık 4900 denmiş İstanbul dışı ihracatçı birlikleri için istanbuldakilerde maaş %20 daha fazla
-
@ds1966 itkib evet
-
@norules simdi insan kaynaklarını aradım idari memur için maaş 4 bin civarı dediler civarı demek daha asagısı da olabilir demek mi
-
@busrabusra bazı aylarda olabilir demek elinize ortalama 4000 geçse bile yılın tek maaş yatan son aylarında 3000 liranın altında elinize geçebilir demek ama eğer çalışan birine ulaşabilirseniz daha net bilgi verir ben insan kaynaklarını biraz darladım bu kadar bilgi verdiler