9 Nis 2019 17:34

@limonagaci, içinde söyledi: İMMİB 22 Personel Alım İlanı

@bluephantom, içinde söyledi: İMMİB 22 Personel Alım İlanı

@out-of-sorts @limonagaci @mimmerve @blackform Dikkatinizi çektiyse ikinci mülakat tarihi net şekilde belirlenmedi ve 2 hafta sonra deyip geçiştirildi. Ardından iki gün önce tarihler belli oldu. Hiçbir makul kurum bu şekilde yapmaz. Araya mesafe koyar ya da önceden ilk mülakatla birlikte açıklama yapar ama bu yapılmadı. Tam mülakat günü ansızın bir telefon( muhtemelen herkese) mülakat saatinden erken gelebilir misiniz diye soruldu. Bu tam bir amatörlük ve kepazelikti. Nitekim telefonu açamayanlar oldu( benim gibi). Telefona dönüş yaptığımdaysa toplantımız var, erken gelin de sizi aradan çıkaralım tarzında berbat ve insanı üçüncü sınıf hissettiren açıklama yapıldı. Üzerine bir de insanlar apar topar gittiklerinde erken çağrılan adayların bir çoğunun( benim gördüğüm kadarıyla, hepsi diyemem) mülakata daha alınmadıklarını gördü. Yani insanları erken çağırıp normal girecekleri saatte mülakata aldılar. Bütün bunlar toplandığında tablo çok net. Dışı parlak ama içi kokmuş bir kurum. Ciddiye alınacak bir yer hiç değil.

Beni mulakat saatinden bir bucuk saat once aradilar hahaha ben daha onceden duydugum icin erken yola cikmistim ama mulakat 15.30 civari gibi bitti pek bir sey fark etmedi dediginiz
gibi 🙂 zaten komisyondakilerin de cok bezmis bir hali vardi hallerinden 😄

Bir de adaylari arayip mulakata gelicek misiniz die aramislardi ilk mulakatta bu da komik degil mi? 😄