2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Kazanan arkadaşlarımıza tebrikler.. SGK denetmen yardımcılığından feragat edecekler kuruma bu durumu bildirirlerse çok seviniriz.
-
Wp grubundan bir arkadaş kazanan 5 kişiyi tanıyormuş.SGK dan feragat için görüşecekmiş.Diğer 3 kişi de feragat eder umarım.
-
Herkese hayırlı olsun dilemekle beraber aynen 2009 döneminde olduğu gibi mülakatın iptali ve atama işleminin durdurulması istemi ile dava talebinde bulunacağım.
-
@maliyaz69, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Evet Arkadaslar aciklandi. Hayirli olsun diyemeyecegim. Neden mi. Cünkü emek verenin kazandigini düsünseydim derdim. Hem test hem klasikte ilk 20 de olup elenmek kolay degil. . 2019 sayistay sinavinda mulakata kalmak hic kolay degil. Ama şunu anladim referansin varsa varsın. Ne kadar çalışırsan çalış . Şunu söyliyim hakkimi benim gibi hakki yenen tüm arkadaslara yazık ettiler. Ben kendim adina sunu diyim güclü referanslariyla kazananlarin ne bu dünyada ne de ahirette mutlu olsunlar . Allah a havale ediyorum. Benim gibi magdur olan tum arkadaslara da hayirli kapilar acilmasi dilegiyle....
Benim iki sinavin ortalamasi 90 dı. Devlet memuruyum gvs de en ufak leke yok ama gecer not olan 70 i bile vermemislerkiverselerdi listedeydim. Sadece benim degil esimin cocugumun ailemin hakkini yediler. Allah bu dunyada da ahirette de mustehaklarini versin
-
@sikilaccisamatha Elimizden bir sey gelmiyor maalesef sadece Allah havale edebiliyoruz ne kadar aci
-
Arkadaşlar bana 5 soru soruldu bunlardan 2 si istirdat davası nedir vs. vs.
Yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığı nedir ne iş yapar vs.
Bu soruların sorulduğu kaç kişi vardır acaba sorulan varsa söyleyebilir mi? merak ettim arkadaşlar
Bir de bu soruların zorluk derecesi ortalamaya göre nasıl yorumlar misiniz ?
Ben şahsen kaymakamlık ya da hakimlik mulakatina mi geldim acaba dedim
Önümde 2019 mülakatı var ona göre kendimi hazırlayacağım referans bul harici ciddi tavsiyelerinize açığım -
@skarahan46 gecmis olsun hocam. Oldu mu sizin
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Arkadaşlar bana 5 soru soruldu bunlardan 2 si istirdat davası nedir vs. vs.
Yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığı nedir ne iş yapar vs.
Bu soruların sorulduğu kaç kişi vardır acaba sorulan varsa söyleyebilir mi? merak ettim arkadaşlar
Bir de bu soruların zorluk derecesi ortalamaya göre nasıl yorumlar misiniz ?
Ben şahsen kaymakamlık ya da hakimlik mulakatina mi geldim acaba dedim
Önümde 2019 mülakatı var ona göre kendimi hazırlayacağım referans bul harici ciddi tavsiyelerinize açığım1- Sebep ikamesi nedir?
2- Göç Kurulu nedir ne is yapar?
3- Sinek Kagit Etkisi
4- Istisnai Memurluk nedir?
5- Bagimsiz Idari Otoriteleri anlatin -
@sikilaccisamatha hocam sizin 2 soruda çok zor sebep ikamesi bio ve istisnai memuriyet yapılabilir benim diğer 3 soruda bu ayarda ama yeterli gelmiyor. Ayrıca konuya yabancı olunca konuşacak bir şeyde olmuyor. Geçmiş olsun
-
@ofa merhaba, bana güncel soru geldi bir de ceza ve icra-iflas sordular.Bu konular dahil miydi sınava?
-
@mnurcan hocam hukuki yönünü soruyorsanız eleme ve yazılı sınav için dahil değil ama mülakat için kanunda bir sınır çizilmemiş
-
@ofa anladım ,teşekkür ederim. Hazırlıksız yakalandım. Bir sonrakine aklımda bulunsun:)
-
@sikilaccisamatha hocam sizin bölüm kamu yönetimi mi?
-
Bana hükmün açıklanmasının geri bırakılması nedir,kredinin yüzdürülmesi nedir ve takibe dönüşüm oranı nedir soruları soruldu. Maliye mezunuyum. 2. Mülakatım yine kazanamadım. Diyecek söz bulamıyorum.
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
@sikilaccisamatha hocam sizin bölüm kamu yönetimi mi?
Iktisat
-
@harmenihas, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Bana hükmün açıklanmasının geri bırakılması nedir,kredinin yüzdürülmesi nedir ve takibe dönüşüm oranı nedir soruları soruldu. Maliye mezunuyum. 2. Mülakatım yine kazanamadım. Diyecek söz bulamıyorum.
Sizin de hagb dışındaki sorular cok zor geldi bana
-
@sikilaccisamatha öyle Hocam. Ne diyeceğinizi bilemiyorsunuz öyle afalladım ki.
-
@johnstuartmill yok hocam benim de olmadı
-
@mnurcan neydi sorular hocam sorulan
-
@Müfettiş-Gadget merhaba, bana sorulan sorular aslında zor değildi. Hatta duyduklarıma göre bayağı kolaydı ama ilk iki soruda ceza ve icra gelince bildiklerimi de unuttum.
- Depo kararı
- Zincirleme suç
3.1960-1980 hakim iktisat politikası ve ithal ikameci politika - Borçlanmayla ilgili güncel bir soruydu ama onu tam hatırlamıyorum
- Libor
Bu kadar;)