Tercihiniyap Reklam Politikası
-
Arkadaşlar ne zaman ty'ye girsem hep alman reklamları çıkıyor ve bu benim çok dikkatimi çekiyor telefonumda VPN,proxy ve ya herhangi bir sanal yönlendirici olmadığı halde.
Kütüphaneden konuştuğum arkadaşlarda da bu durum var denemek amaçlı farklı bir telden girdim onda da almanca reklam var neden acaba yoksa tesadüf mü ?Bu siteyi ve yöneticilerini seviyorum çok kibar insanlar bu gelir politikası belki onları etkiler diye açtım bu konuyu iyi aksamlar:)
-
@keynesin-faizi bende de sürekli akp’li belediye başkan adaylarının reklamları çıkıyor; hiçbir zaman akp’ye oy vermemiş olsam da
-
Bendede çiçek sepetinden başka birşey çıkmıyor
-
@furkanbey siyasi sitelere çok girdiğinizdendir diye düşünüyorum
-
Bana da hep diksiyon sunuculuk kursu cikiyor birak kpssyi spiker ol mu demek bu .d
-
Dostlar google adsens reklamları sizin aramalarınıza göre reklam gösterimi yapıyor. N11 e çok girenlere n11, GittiGidiyor reklamları çıkıyor. Araba sitelerine çok girenlere araba aksesuarları satan yerler çıkıyor. Bunu biz belirlemiyoruz tamamen random olan bir şey. Biz sadece yasaklı reklamları gösterme yapıyoruz bunun dışında gelen reklamlar tamamen sizin önceki aramalarınız veya yanlışlıkla da olsa bu reklamları tıklamanız ile ilgilidir.
-
@evandro yok hocam bayadir özellikle telefondan ne bir siyaset olayi, siyasi kişiler araştırıyorum ne de whatsapp ya da messenger’da siyasetle ilgili birseyler konuşuyorum. hiç yani sıfır. akıl sır erdiremiyorum bu internet alemine .))
-
Bende kamil koç reklamı çıkıyor abonesi olduk artık ordan oraya...
-
Arkadaşlar bu panellerin çok mükemmel işlediği söylenemez zaten. Zamanla değişiyor reklam modelleri. Bana da şu diksiyon dersi çıkıyor, iyi ki yanlışlıkla bir kaç kere tıkladık. Hatta şunu belirtelim keşke kişinin ilgi alanına yönelik reklamlar gelse, bu durum sitemizden reklamlara tıklanma oranını da etkiliyor.
-
@antimülakat olsun hocam tercihiniyap iibfnin ülkede ki tek gür sesi ve topluluğu umarım adsense durumu çözer alman lojistik firma yerine ne bileyim kitapsec reklamı çıkarır
-
Hiç girmediğim halde araç kiralama çıkıyor bende de
-
Peki teknoloji firmalarının reklamı çıkan var mı bana arada bir de olsa çıkıyor
-
Ortamı dinleyip konuştuğunuzdan keywordler alarak da reklam gösteriliyor.
Sadece aramanız gerekmez, arkadaşınızla otururken söylediklerinizi de reklam olarak görebilirsiniz.