2019 İdari Hakimlik Sınavı
-
@ert1234 ben de idareye geçer diye biliyorum şahsa geçmez ama emin değilim
-
Arkadaşlar Cimer'e yazıp kaç İİBF mezununun sınavı kazandığını bilen var mı aranızda? Bir de kota kalktı deniyorda, gerçekten uygulamada böyle mi?
-
@sweezy hocam bir bilgim yok maalesef.
@ert1234 özel kişiler lehine Kamulaştırmalarda dava idare tarafından açılmakta. Özel hukuk tüzel kişisi lehine yapılan kamulaştırmada mülkiyet özel hukuk tüzel kişisine geçmekte, kamulaştırma bedeli de yine özel hukuk tüzel kişisinin cebinden çıkmaktadır.
@ecem hocam dualar tez zamanda sınav olması için ama benim bir duyduğum yok bu konuda ama dua ediyorum tez zamanda olur inşAllah...
-
Arkadaşlar sınava yeni girecekler için bu sene mezun olup ilk kez girdim bende 586. Oldum şunu anladım ki sakın detaya boğulmayın soru üzerinden pekiştirin konuları ve tekrar yapın halledilemeyecek bir sınav değil
-
@ert1234 baya güzel sıralama hocam. Hangi kaynakları kullandınız?
-
@sınavsayar hukuk için monopol usul hukuku kamu hukuku ahmet nohutçu özel hukuk için Gökan Aksoy hocamın notlarını kullandım onun için önereceğim bir kaynak yok malesef
Vergi usul Kanunu kanunu okudum sadece yeterli vuk için kanun
Maliye iktisat pegem akademi kaynakları -
@ert1234 ne kadar çalıştınız hocam? Sınav için ideal çalışma süresi nedir?
-
@kml temelinize göre değişir hocam temel yoksa ilan gelmeden ortada kesin birşey yokken başlayın sıfırdan temeliniz varsa rahatlıkla yetiştirebilirsiniz ağustosta başladım hocam ben üniversite 3. Sınıfta bu sınavlara yavaş yavaş başladım ilk önce A grubundan temel aldım sonra bu sene de mezun olunca hakimliği denemek istedim malesef sıralama yetmedi aşağıda ki Doğru yanlış arkadaşlar
-
@ert1234 muhtemelen 2 doğru daha sizi mülakata bırakırdı.
-
@evandro kahroldum ama taktir böyleymiş hocam başka bahara inşallah
-
@ert1234 bir de alan netiniz gayet iyi ama genel kültürden çok kaçırmışsınız. yine de ilk kez girip bu kadar güzel bir sonuç almak başarıdır.
-
@kml sağolun hocam pes etmeyin inşallah iyi sonuçlar alırız
-
@ert1234 teşekkürler hocam. Mülakatta başarılar. Her fikir bize de ufuk oluyor. Baş tacısınız.
-
@sınavsayar rica ederim her zaman yazın sizde öyle
-
Bu sene açılmama ihtimali var mı acaba ? Her sene kesin olarak açılıyor mu
-
Burası ne kadarda sessız kalmıs ..Çalışmalarınız nasıl gidiyor arkadaşlar??
-
@kendinehakime Merhabalar, anladigim kadarıyla bundan sonra sınav ilanları Hakim Yardimciligi adi altında acilacakmis. https://forum.tercihiniyap.net/topic/5103/2019-hakim-yardımcılığı?page=1
Bu başlıktan takibini yapabilirsiniz. Kolay gelsin. -
Dguydan taze elendim Hakimliğe hiç hazırlanmamıştım bi bakayım dedim buraya sınav varmı bu sene
-
Bellisiz hedefinizde var ise siz yavaştan başlayın ne zaman geleceği belli olmuyor
-
Kutluay hoca Twitter’da 2019 planının içinde 2000 hakim savcı alımı olacagını söylemiş.