2019 İdari Hakimlik Sınavı
-
Monopol idari hakimlik soru bankası kasım 2018 baskısıyla devam edecekmiş yeni baskı yapmayacak ilgilere duyrulur..
-
Sınav için duyduğum tarih 28 .12.2019 /100 kişi idari
-
@Aslan-Reyiz hocam güncel mi peki kullanılabilir mi
-
%80 kullanılır.Ama güncel anaysa idare hukuku konu kitabıyla birlikte.
-
@Aslan-Reyiz Teşekkürler hocan
-
@Aslan-Reyiz sağlam mı bu duyum hocam
-
@Aslan-Reyiz hocam bilemiyorum yanlis birsey mi soyluyorum ama butce anayasa ve idare sorun olmazmi
-
Ben de 100 idari duydum aralık sonu bakanlık içinden
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@kendinehakime inşallah ya
Herkesin duyumu aynı yönde bir kişi hariç
-
@Mehmetemir cevabınız için çok teşekkür ederim ama ben aslında konu anlatım setini sormuştum
-
@johnash hocam monopol konu anlatımları diğer kaynaklara göre özet niteliğinde. Örnek verecek olursak Altın serinin kitaplarından Zapata hocanın medeni ve borçları, monopole göre daha uzun nitelikte. Eğer vaktiniz az kaldı, biraz temeliniz var ve tüm dersler anca yetişir diyorsanız monopol alın. Yeterli olur. Sonra da bolca soru ile inşAllah tamamlarsınız.
Allah yardımcınız olsun..
Selametle..
-
Arkadaşlar Murat Hoca ilgilenenler için 29 Aralık'ta 1000 mezun adli, 100 mezun idari,200 avukatlık adli duyumu paylaşmış. Dilerim ki duyum doğrudur ya da doğru değilse de bu farklılık daha fazla bir alımın olması sebebiyle olur.Motivasyonu düşen arkadaşlar için umut olması dileğiyle..
-
@harveyspecter şöyle 200 almadılar ya rahatlayamadık,, peki adli mezunları için 70 siniri gelecek mi acaba bunu da merak etmekteyim
-
@bydaler 70 barajı zaten geçtiğimiz aylarda geldi. 2018 adli yargı sınavının belirlenmiş baraj olmamasına rağmen 75 puan bandında kapatması da önümüzdeki sınavın da beklenenden yüksek bir puanda kapatacağına işaret gibi duruyor. Hele ki yasalaşacak yardımcılık müessesinden önceki bu son eski usul (net olmamakla birlikte) sınava talebin de fazla olacağı aşikar. O yüzden verimli ve sıkı çalışma önem kazanıyor tam da şu vakitlerde.
-
@harveyspecter soy adı neydi bu hocanın
-
@Hayaller71, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@harveyspecter soy adı neydi bu hocanın
murat kaymak
-
@kendinehakime bu adam tee Nisan mayıs gibi haziranda 100 kaymakamlık 100 idari hakim sınavı olacak diyen adam değil mi bence itibar etmeyiniz
-
@Hayaller71, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@kendinehakime bu adam tee Nisan mayıs gibi haziranda 100 kaymakamlık 100 idari hakim sınavı olacak diyen adam değil mi bence itibar etmeyiniz
Benim duyumum başka yerden 28 aralık 100 idari .
-
@kendinehakime inşallah doğrudur kardeş
-
@harveyspecter, içinde söyledi: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
Arkadaşlar Murat Hoca ilgilenenler için 29 Aralık'ta 1000 mezun adli, 100 mezun idari,200 avukatlık adli duyumu paylaşmış. Dilerim ki duyum doğrudur ya da doğru değilse de bu farklılık daha fazla bir alımın olması sebebiyle olur.Motivasyonu düşen arkadaşlar için umut olması dileğiyle..
Allah rızası için avukatlıktan geçiş 200 olur mu? Mesleki kıdemi olanlar için yapılıyor 4-5 yıllık avukatlar rekor kıramaz puanda :(( virgüllerle sınav kaybetmek çok kötü ya Allah rızası için avukatlık geçiş rakamının miktar olarak fazlasını bilen varsa duyumu olan varsa yazsın